Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análban beleélvezni jó kompromisszum illetve fogamzásgátlási mód? Nektek elég lenne? Jó lenne?
A barátom nagyon szereti az óvszer nélküli szexet, aminek a végén beleélvezhet a punciba, én viszont más gyógyszer miatt még legalább 1 évig nem szedhetek fogamzásgátlót. A korábbi barátnőjével is szinte csak úgy csinálták három évig.
Úgyhogy arra gondoltam kipróbálhatnánk az anált és néha (mondjuk heti egyszer-kétszer) csinálhatnánk, aminek a végén úgy is belém élvezhetne, abból nem nagyon lenne gyerek. A fertőzés kockázatát meg bevállalja, bár utána néztem és az is elképesztően minimális, ha a fenék rendesen van tisztítva és utána hamar megmossa.
Ez is jó, ha neked is élvezetes, de vannak alternatív fogamzásgátlók is, amihez nem kell óvszer.
Ha gyakran üríti ki, a spermaszám alacsony lesz, az esély csökken. De NEM SZŰNIK MEG.
Ráadásul nyilván ne a tüszőrepedésed környékén feküdjetek le egymással.
Minél több módszert használtok, annál könnyebb elkerülni. Teherbe esni amúgy se olyan gyerekjáték.
8-as
Na ne mondd. Mindketten olyan fertőzést kaptunk hogy hetekig minden bajunk volt. Hüvelyfolyás, a cerkám viszketett, váladékozott. Hányás hasmenés. Pedig rögtön utána lemostam és nem is volt sz-ros.
Azóta csak is gumival és így is utána mosás + fertőtlenítés.
A HIGIÉNIÁRA NAGYON ÜGYELNI KELL!
Utolso
Ha csak sggbe csináltátok hogy kapot hüvelyfertőzést ami miatt folyása volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!