Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javasolnátok nekem egy olyan fogamzásgátlási módszert ami nem óvszer és nem tabletta?
A pasid tegye el az ondóját egy ondóbankba, utána köttesse el az ondóvezetékét, és amikor kell gyerek, mesterséges ondóbevitel.
Ez így cinikusnak tűnik, de ha tényleg semmi nem jó, jobb ötletem nincs.
Az injekció is hormontartalmú sajnos.
Ja, tudom, elég lehetetlen a kérdés, de sajnos a helyzet is az.
Utánaolvastam, talán ez az injekció nem olyan rossz, csak ezzel meg az a problémám, hogy ha okoz valamilyen mellékhatást, akkor nem lehet abbahagyni, mert már benne van a szervezetemben. Majd kikérdezem a nőgyógyászt, csak vele nem lehet normálisan beszélgetni mert mindig siet a rendelésnél.
4es, köszi szépen. Eleinte én is nuvaringet használtam, mert kevésbé ártalmas, mint a tabletta. Csak sajnos nekem folyamatos hüvelyi fertőzéseket okozott, ezért 5 hónap után váltottam tablettára.
Vannak bőrbarát, úgymond hipoallergén spermicidek, kérdezz rá a nőgyógyászodnál!
Külföldön már használják, itthon nem tudom: egy kis valami amit a karodba ültetnek be.
A női "óvszer" is nagyon hatásos.
A spirál nagyon kényelmes, csak a kivétel és a berakás fájdalmas...
A gumiról meg csak annyit, hogy ne aggódj!!! Vegyetek minőségit, abból akár vékonyat is, és használjtaok nyugodtan síkosítót, nincs benne semmi kellemetlen (vannak finom illatúak). Nekem egy kicsit lelombozó volt, mikor abból a tubusból nyomta a puncimra a párom, így már a DM-ben veszünk egy szintén hipoallergén gél, amit aztán átöntök egy kis tégelybe. Nekem így gustusosabb...
Remélem segítettem! :)
5ös köszi szépen, ezek jó tippek voltak.
igen, csak mindent nagyon körülményesnek érzek a tablettán kívül, és egyiket sem tartom ahhoz képest elég biztonságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!