Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan pasi, akinek NINCS...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, akinek NINCS előváladéka?

Figyelt kérdés
Nem mostanában vesztettem el a szüzességem, de eddig még egyik komoly kapcsolatomban se láttam nyomát előváladéknak (mondjuk ez eddig kettő darab), a két egyéjszakásnál (szégyellem, stb, nem kell a hegyibeszéd) meg evidens hogy gumi, szóval ott nem néztem...
2010. júl. 1. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Hát igen, nem vagyunk egyformák. Én hülyét tudok kapni tőle, ezerszer kényelmesebb a megszakítás, de embere válogatja kinek mi a jó :)
2010. júl. 2. 00:48
 62/75 A kérdező kommentje:
hát igen. én se szeretem a megszakítást... akkor má menjen végig :)
2010. júl. 2. 00:49
 63/75 anonim ***** válasza:
Akkor azt hiszem egyedül vagyok ezzel a meglátással :D
2010. júl. 2. 00:51
 64/75 A kérdező kommentje:
lehet, ki hogy szereti. :)
2010. júl. 2. 00:52
 65/75 anonim ***** válasza:
10%

tegnap 23:48

Te idióta baromállat. Védekezni a vérbaj, és a terhesség miatt kell. A betegség durvább mint a teherbe esés, mert a terhességet el lehet mulasztani, az AIDSből nem gyógyulsz meg. Normális vagY? Idióta vadbarom f.aszparaszt.

2010. júl. 2. 01:26
 66/75 anonim ***** válasza:

ma 00:04

Ha béna a párod, és nem vagytok tapasztaltak, akkor beléd fog élvezni. Ezek gyerekeknek szólnak, tizenéveseknek, mert a legtöbb béna fiatal srác, nem tudja kontrolálni magát. Ennyit erről. Jobb ha féltek, és védekeztek. De azt azért tudjátok, csak halkan megjegyzem, nem az előváladék miatt kell védekezni első sorban, hanem a vérbaj miatt. Ez gondolom egyértelmű, miután 3-4 oldalt utánaolvasna valaki...ha venné rá a fáradtságot.

2010. júl. 2. 01:29
 67/75 anonim ***** válasza:
Öhm, miért küldted el kétszer ugyanazt a választ csak kisebb stílusváltásokkal? :D
2010. júl. 2. 01:30
 68/75 A kérdező kommentje:
01:26 kulturáld magad kérlek!
2010. júl. 2. 01:53
 69/75 anonim ***** válasza:

01:53

Ne tereld a szót, hanem tartsd szem előtt a lényeget.

A lényeg fontos. Ne vesszen szem elől.

2010. júl. 2. 02:52
 70/75 anonim ***** válasza:
01 : 26 - az irónia volt.. te csak ne baromállatozz.. amugy meg ha vkivel régóta együtt vagy, akkor tod, h nem beteg.
2010. júl. 2. 03:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!