Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan pasi, akinek NINCS...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, akinek NINCS előváladéka?

Figyelt kérdés
Nem mostanában vesztettem el a szüzességem, de eddig még egyik komoly kapcsolatomban se láttam nyomát előváladéknak (mondjuk ez eddig kettő darab), a két egyéjszakásnál (szégyellem, stb, nem kell a hegyibeszéd) meg evidens hogy gumi, szóval ott nem néztem...
2010. júl. 1. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:
ő az unokanővérem.
2010. júl. 2. 00:25
 52/75 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan sajnálom :( Egyébként bár morbid ilyet mondani, de iszonyatosan szerencsés nő, hogy a gyermekei nem lettek HIV fertőzöttek. Mindjárt utánanézek valahol ezeknek a HIV gyógyszereknek, mostmár érdekel. Tény és való egyébként, hogy az AIDS betegek állapota az orvostudomány fejlődésével egyre inkább javul, de ilyen gyógyszerről életemben nem hallottam. Mindjárt próbálok utánaolvasni, de kétlem, hogy interneten találok normális forrást.
2010. júl. 2. 00:27
 53/75 anonim ***** válasza:

Semmilyen vitába nem kívánok beszállni,csak egy rövid véleménynyilvánításom lenne.

Aki nem akar gyereket,az ne a megszakításos módszert válassza,mert kockázatos.

Akinek pedig nem lenne gond a gyerek,az pedig miért így szeretkezik?Én biztos,hogy nem vállalnám be hosszabb ideig,hogy állandóan azzal érjen véget az együttlétünk,hogy a párom gyorsan kihúzza még magömlés elött.Ez mégis melyik félnek jó? A pasinak biztos nem,mert koncentrációt igényel és szerintem nekem sem,met olyan,mintha nem fejeztük volna be,csak úgy hirtelen vége lett.Arról nem is beszélve,hogy emellett szinte minden menstruációt úgy kell várni,mint a messiást,hisz bármikor lehet terhesség az eredménye.Ennyit biztos nem ér ez a módszer.Sem fogamzásgátló szempontból,sem élvezeti szempontból.

2010. júl. 2. 00:29
 54/75 A kérdező kommentje:

szerintem is mázlija van, tök jól érzi magát. :)

hát neten nem hiszem hogy találsz róla forrást, de ha találsz akkor oszd meg velem is ;)

2010. júl. 2. 00:30
 55/75 A kérdező kommentje:
pontosan, csak mondjuk ha "nem gáz ha jön, de inkább ne jöjjön egyenlőre, és nincs gumi a kéznél akkor belefér..vagy a f@sztudja
2010. júl. 2. 00:31
 56/75 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, nem is igazán ide tartozik, de én ki nem állom a teljesen befejezett aktusokat. Egyszerűen még másnap is látszik, gondolom értitek mire gondolok és ez engem iszonyúan zavar, a párom is utálta, de ez már abszolút személyes, erről általában másképp gondolkoznak az emberek :)
2010. júl. 2. 00:40
 57/75 A kérdező kommentje:
mármint mi rossz van abban ha be van fejezve egy aktus? :O nem értem, buta vagyok és késő van... :D
2010. júl. 2. 00:41
 58/75 anonim ***** válasza:
Nem úgy befejezve, hanem nem megszakítással befejezve, hanem mint egy gyerekkészítős tervezős aktus :D Lepedőmosás gyakorlat :) :D
2010. júl. 2. 00:44
 59/75 anonim ***** válasza:
Ez érdekes,mert nekem pedig pont a vége számít a legjobban.Amikor érzem a mozdulatain,látom az arcán,hogy elmegy.Utána pedig még pár pillanatig úgy maradunk,megcsókol,megölel.Ez rengeteget jelent nekem.Utána persze mehet az ember tisztálkodni,meg lehet,hogy elkel egy tisztasági betét éjszakára,de másnap már nincs nyoma,csak az érzés marad meg,hogy milyen szép esténk volt.
2010. júl. 2. 00:45
 60/75 anonim ***** válasza:
Jó a lepedő is olyan,de nem érdekel. :) Ennyit megér.
2010. júl. 2. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!