Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, akinek NINCS előváladéka?
Tisztelt Doktor Úr!
Megszakításos védekezés. Késik a menzeszem. Mit tanácsol? Nem hiszem, de aggódom: Terhes lehetek? :/
Nemrég vesztettem el a szüzességem. A párommal a megszakításos közösülést választottuk. A helyzet az hogy pár napja késik a menstruációm és tanácstalan vagyok. Mint mondtam megszakításosan "védekeztünk" de azóta ideges vagyok. :/ Olvastam h az előváladéktól is teherbe lehet esni. Nem egy barátnőm megszakítással védekezik, nem esnek teherbe... Pár napja késik a menzeszem és aggódom. Előre is kösziönöm..
udv.
A megszakítás nagyon rossz módszer, a hatásfoka nem több, mint 50%. Előbb-utóbb terhesség lesz belőle. Kérem gondolják át a dolgot! Hüvelyi pesszáriumot jobbnak tartanék.
jó, a hasonlat lehet béna, de a lényeg ugyanaz. :D:D
amúgy én is hallottam már a megszakításról ezt is, azt is. Ez majdnem akkora titok mint a hüvelyi orgazmus, meg a g-pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!