Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan pasi, akinek NINCS...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, akinek NINCS előváladéka?

Figyelt kérdés
Nem mostanában vesztettem el a szüzességem, de eddig még egyik komoly kapcsolatomban se láttam nyomát előváladéknak (mondjuk ez eddig kettő darab), a két egyéjszakásnál (szégyellem, stb, nem kell a hegyibeszéd) meg evidens hogy gumi, szóval ott nem néztem...
2010. júl. 1. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
Micsoda hasonlat :D
2010. júl. 2. 00:04
 32/75 anonim ***** válasza:

Tisztelt Doktor Úr!

Megszakításos védekezés. Késik a menzeszem. Mit tanácsol? Nem hiszem, de aggódom: Terhes lehetek? :/

Nemrég vesztettem el a szüzességem. A párommal a megszakításos közösülést választottuk. A helyzet az hogy pár napja késik a menstruációm és tanácstalan vagyok. Mint mondtam megszakításosan "védekeztünk" de azóta ideges vagyok. :/ Olvastam h az előváladéktól is teherbe lehet esni. Nem egy barátnőm megszakítással védekezik, nem esnek teherbe... Pár napja késik a menzeszem és aggódom. Előre is kösziönöm..

udv.

A megszakítás nagyon rossz módszer, a hatásfoka nem több, mint 50%. Előbb-utóbb terhesség lesz belőle. Kérem gondolják át a dolgot! Hüvelyi pesszáriumot jobbnak tartanék.

2010. júl. 2. 00:04
 33/75 anonim ***** válasza:
remélem, h ez majd eloszlat minden kételyt.. :))
2010. júl. 2. 00:05
 34/75 A kérdező kommentje:

jó, a hasonlat lehet béna, de a lényeg ugyanaz. :D:D

amúgy én is hallottam már a megszakításról ezt is, azt is. Ez majdnem akkora titok mint a hüvelyi orgazmus, meg a g-pont.

2010. júl. 2. 00:06
 35/75 anonim ***** válasza:
Na pont ezaz, ez egy vélemény. A másik oldalon egy másik orvos mást mondott. Ugyanez a fogamzásgátlóval kapcsolatban, olvastam egy kérdést, ahol épp a 7 napos szünetben lévő szex veszélyességét tárgyalták ki a többiek, és az orvosok különböző véleményen voltak. Furán hangzik, de mindenki véleménye lehet helytálló.
2010. júl. 2. 00:07
 36/75 anonim ***** válasza:
75-ös, te feltettél egy kamukérdést a nőgyógyásznak? :D
2010. júl. 2. 00:08
 37/75 anonim ***** válasza:
nem tettem fel kamukérdést.. feltettem 1 rendes kérdést, de arra még nem valaszolt.. ezt a keresőben talaltam.
2010. júl. 2. 00:08
 38/75 A kérdező kommentje:
az ember mindenre képes, csak legyen igaza. :DDD
2010. júl. 2. 00:09
 39/75 anonim ***** válasza:
kérdező, a lényeg, h ha nem akarsz gyereket, akkor vagy tabi, vagy gumi..
2010. júl. 2. 00:09
 40/75 anonim ***** válasza:
nézd, nem érdekel.. amugy ki szoktam állni az igazam mellett.. fél családom eü-s, én is az lettem volna, ha birtam volna a vért.. és nem engedem, h hulyeségeket irkaljanak, aztan meg több legyen az abortusz..
2010. júl. 2. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!