Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, akinek NINCS előváladéka?
Egyébként továbbra is a legeslegkorrektebb álláspont szerintem az, hogy aki nem akar gyereket, ne válassza a legrizikósabb védekezést. (Mondjuk szerintem a sima megszakítás nélküli naptármódszer talán még rizikósabb, de ez az én véleményem). Akinek nem gond ha jön a baba, annál úgy gondolom a megszakítás korrekt és jó védekezés, elvégre nem jelentene bajt.
Fiataloknak pedig semmiképpen sem ajánlott és nem csak a nem kívánt terhesség miatt, hanem a szexuális úton terjedő betegségek miatt sem. Nem csak gombát lehet összeszedni, hanem mindenféle ocsmányabbnál ocsmányabb betegséget, de mindez elkerülhető, ha óvszert használnak. Szerintem megéri egészségesnek maradni, mint akár egy életen át tartó betegséggel küzdeni.
2010. júl. 2. 00:11
42/75 A kérdező kommentje:
jóóóó de most nem ez a kérdés itt.tabit nem szedek, szarul vagyok tőle... meg amilyen hülye vagyok a végén még elfelejteném beszedni...
43/75 A kérdező kommentje:
ez így van, utolsó, már csak az SZTB miatt is.
Pontosan. Az SZTB-nél ocsmányabb valami nincs. Ha valaki ne adj isten összeszed egy HIV fertőzést soha az életben nem tudja magának megbocsátani, főleg ha eleinte nem veszi észre és a felelőtlensége miatt másokat is megfertőz. Nem mellesleg pedig gondolom nem kell részleteznem hogy egy kialakult AIDS milyen hatással van a szervezetre, ez egy gyógyíthatatlan betegség. Ott van a szifilisz, ez is borzalmas. Gyakran ezek teljesen tünetmentes betegségek, főleg az elején, és nagyon sok olyan betegség van, ami férfiakon végig tünetmentes, vagy a férfi csak hordozó. Akkor könnyen azt hihetik nem beteg a partner, holott na. Én nem tenném kockára az egészségemet.
2010. júl. 2. 00:14
na, ezzel egyetértek.. ha vki nem akar gyereket, akkor ne igy védekezzen.. ha meg nem gond, ha jön a gyerek, akkor mind1.
2010. júl. 2. 00:16
46/75 A kérdező kommentje:
de nyilván ha ismered a másikat akkor kevés az esélye az SZTB-nek. :)
amúgy egy külföldön élő ismerősöm aids-es lett, és ott van valami gyógyszer amivel tünetmentessé és nem fertőzővé lehet tenni a betegséget (valahogy betokozza a vírust vagy a fene se tudja, nem vagyok orvos), és születtek gyerekei akik nem AIDS-esek, és a férje se az. de gondolom hogy nagyon drága, meg itthon nincs is ilyen...
Hát ilyenről én még nem hallottam. Biztosan AIDS-es? A gyerekek szinte 99%-ban szintén HIV fertőzöttek, és ha ilyen létezne, hogy nem fertőz, akkor az gyakorlatilag az AIDSből való felgyógyulást jelentené, mert ha be van "tokozódva" akkor valószínűleg az ő állapota sem romlik, de régóta nem olvastam virológiával kapcsolatban semmit, de szerintem lenne híre, ha egy ilyen lenne. A HIV pont azért veszélyes tudtommal, de nem vagyok benne biztos, így ne vegyétek szentírásnak, hogy mutálódik, ellenáll minden gyógyszernek, így gyakorlatilag lehetetlen gyógyítani ezt a betegséget, a szervezetből kiirthatatlan. Legyengíti az immunrendszert, az pedig semminek sem tud ellenállni, nem tud védekezni a betegségek ellen.
2010. júl. 2. 00:19
48/75 A kérdező kommentje:
tutira aidses, csak gondolom a fejletlenebb országokba nem jut el ez a gyógyszer, meg ez valami újkeletű cucc
és ki az az ismerősöd? h történt? :((
2010. júl. 2. 00:23
50/75 A kérdező kommentje:
még a mostani férje előtt volt egy egyéjszakás kalandja, és hülyék voltak mert nem védekeztek, terhes nem lett, AIDS-es igen.
Kapcsolódó kérdések: