Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan pasi, akinek NINCS...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi, akinek NINCS előváladéka?

Figyelt kérdés
Nem mostanában vesztettem el a szüzességem, de eddig még egyik komoly kapcsolatomban se láttam nyomát előváladéknak (mondjuk ez eddig kettő darab), a két egyéjszakásnál (szégyellem, stb, nem kell a hegyibeszéd) meg evidens hogy gumi, szóval ott nem néztem...
2010. júl. 1. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
0%

75-ös te fóbiás vagy. Egyáltalán nem erről szólt a kérdése és meg sem említette szerencsétlen a megszakítást, te meg itt letámadod. Amaz nőt meg mindennek lehordtad teljesen alaptalanul.

Igen, előfordul, hogy "nincs" előváladéka egy férfinek, vagy teljesen minimális, észrevehetetlen. Ugyanúgy, ahogyan a nőknél is előfordul, hogy néha egyszerűen nem nedvesednek. Minimális van, de akár az is előfordul alkalmanként,hogy abszolút semmi.

2010. júl. 1. 23:40
 12/75 anonim ***** válasza:
Egyrészt orálnál ott a nyálad... viszonylag nehéz kiválogatni abból az előváladékot. Másrészt az óvszert fogtál már? Az amikor kiveszed a zacskóból, akkor sem száraz, sem belül, sem kívül. Én egyébként észleltem már és van. Minden fiúnál van. Az előváladék lehet egy nagyon pici csepp is, amit nem biztos, hogy észre veszel, hiszen nem egész idő alatt azt lesed, de egy spermiumnak, ami kb 0,042 mm, bőven elé hely. És pont ennyi spermium szükséges egy petesejt megtermékenyüléséhez.
2010. júl. 1. 23:42
 13/75 anonim ***** válasza:
nem vok fóbiás.. csak idegesit a hülyeség..
2010. júl. 1. 23:46
 14/75 anonim ***** válasza:
0%

az előváladéktól NEM lehet, ismétlem NEM lehet teherbe esni. Ez csak ilyen ilyesztegetés a szexológusoktól, hogy időben vegyétek ki.

Ezt egy szakember mondta nekem, akit söröző viszonyból ismerek. Riogatás. De azért csak óvatosan.

2010. júl. 1. 23:48
 15/75 anonim ***** válasza:
ha ez riogatás lenne, akkor nem is kellene sehogy védekezni.. kérlek, gondolkozz már, mielőtt ideirsz..
2010. júl. 1. 23:48
 16/75 anonim ***** válasza:
Én már ezerszer elmondtam miért veszélyes az előváladék és mikor, de ezt szinte senki sem tudja. Itt már olyat is olvastam, hogy a prosztata termeli és az spermiumot is termel :) Na most sírjak vagy nevessek? Több igazság van abban, amit a 42%-os mond (bár teljesen nem igaz), mint az, hogy aki a megszakítás mellett nem esik teherbe az meddő.
2010. júl. 1. 23:50
 17/75 A kérdező kommentje:
emez hozzászólással viszont nem értek egyet, mert attól még hogy riogatás, nem biztos hogy mindenki képes időben kivenni... meg amúgyis.
2010. júl. 1. 23:50
 18/75 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező, tényleg nem képesek időben kivenni, és a vicc, hogy azt hiszik kivették időben. Mi történik amikor úgy esik egy pár teherbe, hogy nem sikerült kivenni időben? Milyen védekezés melletti teherbeesés ez? Megszakítás melletti, holott nem az előváladék volt a bűnös, hanem a hapsi, aki nem tudta kirántani, de ez is megszakítás melletti teherbeesésnek minősül, a statisztika is így kezeli. Minden esetre senkinek sem ajánlom, mert ha előtte volt mondjuk aktus vagy bármi öhm..egyéb, akkor maradhatott ott spermium, amit az előváladék kimos onnan. Másrészről pedig a nagy százalék nem tudja megszakítani az együttlétet, aztán ezt vagy észreveszi vagy nem.
2010. júl. 1. 23:53
 19/75 anonim ***** válasza:
megkérdeztem 1 orvost, megvárom a választ.. meglátjátok, h lehetséges. :DD
2010. júl. 1. 23:55
 20/75 A kérdező kommentje:
látom kemény vitát gerjesztettem. :D lángol az internetkapcsolat, zubog az adrenalin. :D
2010. júl. 1. 23:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!