Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már nem divat a védekezés, vagy mi a fene ütött a mai fiatalokba?
én azt értem hogy alacsony hormontartalmú,de mihez képest?? A NORMÁLIS szinthez képest,ami alapból termel az agyalapi mirigy és a petefészek igenis még az a kevés is sok!!Ezt fogjátok már fel végre!!
A hormonrendszer egy nagyon finom sérülékeny rendszer,hiába "kevés" az a hormon amit naponta magadba tömsz,akkor is felborul az egész. Aztán ha kaptok egy jó kis agyalapi mirigy daganatot akkor nézhettek...:S
nem akarok senkit riogatni de nagyon fel tud bosszantani a tudatlanság
bocsi a kifakadásért ...
nem azt kell nézni hogy a régi,ósdi tablettákhoz képest mennyi van a maiakban, hanem azt, hogy a szervezet normális működéséhez képest mennyi!!Nagyon nem mindegy!
és a biztonságot meg lehet remekül oldani óvszerrel
vagy pesszáriummal vagy
krémmel+megszakitással együtt!
tényleg nem értem minek teszitek tönkre a testeteket
na mindegy...én szóltam
Ha a tabi akkora nagy károkat okozna, meg minden, akkor nem lenne forgalomban ;)
Gondolom idáig már nem jutottál el..
jah,persze betiltják....gondolkozzatok már!! A gyógyszergyáraknak nem érdeke hogy betiltsák!Akkor hol van a haszon? Tudjátok hány olyan gyógyszer van itt forgalomban Magyaro-n,amit külföldön már rég betiltottak,itt meg mennek? Pl.Aleve--és életveszélyes szer...
ajánlom figyelmetekbe Szendi Gábor honlapját,a tényektévhitek.hu-t. Nézzétek meg,nagyon érdekes.
Ezeket mind nem rosszindulatból irom Nektek,bár néha kicsit indulatosan--hanem hogy segitsek! De nem kötelező rám hallgatni. Én befejeztem ezennel ezt a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!