Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma már nem divat a védekezés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem divat a védekezés, vagy mi a fene ütött a mai fiatalokba?

Figyelt kérdés
nekem soha, eszembe se jutott, h védekezés nélkül szexeljek, lesz ami lesz - alapon..
2010. jún. 28. 23:10
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
nagyon alacsony ösztrogénszintűek már a maiak.. nekem is orvos mondta amugy. :) na,mind1.. nekem fontos a biztonság.
2010. júl. 1. 00:32
 32/41 anonim ***** válasza:

én azt értem hogy alacsony hormontartalmú,de mihez képest?? A NORMÁLIS szinthez képest,ami alapból termel az agyalapi mirigy és a petefészek igenis még az a kevés is sok!!Ezt fogjátok már fel végre!!

A hormonrendszer egy nagyon finom sérülékeny rendszer,hiába "kevés" az a hormon amit naponta magadba tömsz,akkor is felborul az egész. Aztán ha kaptok egy jó kis agyalapi mirigy daganatot akkor nézhettek...:S

nem akarok senkit riogatni de nagyon fel tud bosszantani a tudatlanság

bocsi a kifakadásért ...

nem azt kell nézni hogy a régi,ósdi tablettákhoz képest mennyi van a maiakban, hanem azt, hogy a szervezet normális működéséhez képest mennyi!!Nagyon nem mindegy!

2010. júl. 1. 15:19
 33/41 anonim ***** válasza:

és a biztonságot meg lehet remekül oldani óvszerrel

vagy pesszáriummal vagy

krémmel+megszakitással együtt!

tényleg nem értem minek teszitek tönkre a testeteket

na mindegy...én szóltam

2010. júl. 1. 15:22
 34/41 A kérdező kommentje:
nem teszem tönkre.. most pl. ovszerrel védekezunk..
2010. júl. 1. 15:31
 35/41 A kérdező kommentje:
tudatlanság?? fél családom eü-s, ugyh gondolkozz már, h ki a tudatlan..
2010. júl. 1. 15:31
 36/41 Tila_Tequila ***** válasza:

Ha a tabi akkora nagy károkat okozna, meg minden, akkor nem lenne forgalomban ;)

Gondolom idáig már nem jutottál el..

2010. júl. 1. 15:36
 37/41 A kérdező kommentje:
utolsó, igazad van.. akkor már régen betiltották volna.
2010. júl. 1. 22:46
 38/41 anonim ***** válasza:

jah,persze betiltják....gondolkozzatok már!! A gyógyszergyáraknak nem érdeke hogy betiltsák!Akkor hol van a haszon? Tudjátok hány olyan gyógyszer van itt forgalomban Magyaro-n,amit külföldön már rég betiltottak,itt meg mennek? Pl.Aleve--és életveszélyes szer...

ajánlom figyelmetekbe Szendi Gábor honlapját,a tényektévhitek.hu-t. Nézzétek meg,nagyon érdekes.

Ezeket mind nem rosszindulatból irom Nektek,bár néha kicsit indulatosan--hanem hogy segitsek! De nem kötelező rám hallgatni. Én befejeztem ezennel ezt a vitát.

2010. júl. 2. 16:01
 39/41 A kérdező kommentje:
utolsó, akkor szted a legbiztonságosabb védekezés a megszakitás?? na, ne már.. :))
2010. júl. 3. 23:59
 40/41 anonim ***** válasza:
egy szóval sem mondtam, hogy a megszakitás....önmagában...olvass vissza kérlek mit írtam pár válasszal feljebb.
2010. júl. 4. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!