Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyes védekezés nélkül szexelni?
Az előváladék is tartalmaz spermiumot, tehát igen, van esély rá. És azért is, mert nem tudhatod, hogy időben kiugrik-e, vagy belefeledkezik a dolgokba.
Használjatok óvszert, az tuti.
Ezt csinálta egy ismerősöm pár évvel ezelőtt.
A gyerek idén kezdte az iskolát.
Figyelj en szerintem ha le akartok fekudni vedekezzetek mert a nemkivanatos terhesseg vagy a nemibetegsegek komoly problemek! En meg ilyesmire jo ideig nem adnam a fejem(a sikeres ereccseggibe meg az orvosiba/gyogyszereszetibe) en nalem nem fer be az ilyesmi az idombe. Szerintem eloszor anyagi hatter kell es az hogy meg tudj alni a ket labadon
BOCSANAT A KIOKTATASERT!16L
nagyon veszélyes.
igen akkor is van rá esély,hogy terhes legyél méghozzá sok!
használj gumit vagy szedjél gyógyszert!
3 évig csináltuk megszakítással, nem lett bajom. Aztán gyereket akartunk és 1 hónap után lett is. Nem veszélytelen, de nekünk előtte se lett volna gond, ha becsúszik. Meg figyeltem a ciklusomat is közben és a kritikus 2-3 napon nem csináltuk így.
Egyébként igen..ettől még van rá esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!