Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Veszélyes védekezés nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszélyes védekezés nélkül szexelni?

Figyelt kérdés
Ha kihúzza ídőben akkor is sok esély van arra hogy teherbe essek?
2011. nov. 4. 13:30
 1/10 bánomisén ***** válasza:
90%

Az előváladék is tartalmaz spermiumot, tehát igen, van esély rá. És azért is, mert nem tudhatod, hogy időben kiugrik-e, vagy belefeledkezik a dolgokba.

Használjatok óvszert, az tuti.

2011. nov. 4. 13:32
 2/10 Antimod ***** válasza:
95%

Ezt csinálta egy ismerősöm pár évvel ezelőtt.

A gyerek idén kezdte az iskolát.

2011. nov. 4. 13:40
 3/10 napietus ***** válasza:
hajjaj...egy év alatt 100 nőből 35 teherbe esik ezzel a módszerrel. normálisan kell védekezni, nincs itt semmi csoda.
2011. nov. 4. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
TE TÉNYLEG ENNYIRE KIBA.SZOTTUL OSTOBA VAGY?
2011. nov. 4. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
*urva nehéz megtalálni a 6000 találatot ugyan erre a kérdésre itt igaz?
2011. nov. 4. 15:13
 6/10 anonim válasza:
36%

Figyelj en szerintem ha le akartok fekudni vedekezzetek mert a nemkivanatos terhesseg vagy a nemibetegsegek komoly problemek! En meg ilyesmire jo ideig nem adnam a fejem(a sikeres ereccseggibe meg az orvosiba/gyogyszereszetibe) en nalem nem fer be az ilyesmi az idombe. Szerintem eloszor anyagi hatter kell es az hogy meg tudj alni a ket labadon

BOCSANAT A KIOKTATASERT!16L

2011. nov. 4. 16:33
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

nagyon veszélyes.

igen akkor is van rá esély,hogy terhes legyél méghozzá sok!

használj gumit vagy szedjél gyógyszert!

2011. nov. 4. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

3 évig csináltuk megszakítással, nem lett bajom. Aztán gyereket akartunk és 1 hónap után lett is. Nem veszélytelen, de nekünk előtte se lett volna gond, ha becsúszik. Meg figyeltem a ciklusomat is közben és a kritikus 2-3 napon nem csináltuk így.

Egyébként igen..ettől még van rá esély.

2011. nov. 5. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem értem miért lettem lepontozva, de ahogy érzitek.
2011. nov. 5. 14:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem kell leostobázni azért mert feltettem egy kérdést amibe bizonytalan voltam,de te biztos nagyon okos vagy:) köszönöm az ÉRTELMES válaszokat..
2011. nov. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!