Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már nem divat a védekezés, vagy mi a fene ütött a mai fiatalokba?
Figyelt kérdés
nekem soha, eszembe se jutott, h védekezés nélkül szexeljek, lesz ami lesz - alapon..2010. jún. 28. 23:10
1/41 Tila_Tequila válasza:
Mert buták.
Azt hiszik, hogy ők biztos nem esnek bele abba a "pár" emberbe, akik teherbe esnek.
Aztán koppannak, persze a babát elvetetik...
Pedig nem drága a gumi, se a tabi, még tiniként sem. 3 havi kb 5000 Ft...
Nincs eszük.
2/41 anonim válasza:
Igen,igen.de nem kell óvszerrel szeretkezni,nem is kell irtó sok hormonnal tömni magukat(gondolok itt a fogamzásgátlóra),vannak hüvelytabletták és ezek 90%ban védenek.persze ezzel is lehet hiba,de ugyanugy mindennél fennál valamennyi kis esély a terhességre.
3/41 Tila_Tequila válasza:
Hát, én inkább gumit használok.
Szerintem elrontja a hangulatot egy kicsit, hogy "hupsz, pill felrakom a hüvelykúpot" :)
És legalább egyből tudni lehet, ha gond van szex után.
4/41 A kérdező kommentje:
a hüvelytablettának még véletlenül se 90 % a hatásfoka..
2010. jún. 28. 23:58
5/41 anonim válasza:
23.40 vagyok.miért akkor mennyi?
7/41 A kérdező kommentje:
nem a legjobb.. nekem meg a megszakitás nem szex. és a pharmatex - baba is sok.. :S
2010. jún. 29. 00:08
8/41 Tila_Tequila válasza:
Ahogy nézem, a Pearl-index szerint a spermicidek mellett 1 év alatt 100 nőből 5-20 esik teherbe...
9/41 A kérdező kommentje:
hat igen.. ez nekem nem vmi nagy hatékonyság.
2010. jún. 29. 00:10
10/41 anonim válasza:
én 2éve pharmatexet használok,és semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!