Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már nem divat a védekezés, vagy mi a fene ütött a mai fiatalokba?
00:17-eshez szól a kérdésem
2 éve pharmatexet használsz , én most kezdeném el , cska nemtudom hogy legyen . megvettem a hüvelytablettát és a párom belémélvezhet vagy sem ? mert mindenhol mást írnak , a tájékoztatón meg semmit :S
A nőgyógyászom azt mondta, a Pharmatex mellett gumit is kell használni, mert az csak arra jó, hogy ha esetleg "durrdefekt" van, akkor "elhárítsa" a bajt.
De a kérdésre visszatérve, a mai fiatalok vagy ennyire felelőtlenek, vagy a szülők nem világosítják fel őket kellőképpen a védekezésről meg a szexről úgy általában. Emlékszem, minket már általános iskolában kioktatott az osztályfőnök. A mai gyerekeknek is erre lenne szükségük.
2 : 51 - nem, a párod nem élvezhet beléd.. sőt, ez csak naptármódszerrel, és megszakitással ajanlott. gondolj bele, h ha belédélvezhetne, akkor senkinek se kellene fogamzasgatlo tablettat szednie, csak megvenné a pharmatexet, és kész.. csak sajnos, nem igy van. :S
amugy meg engem se világositottak fel.. minden, amit tudok, azt vagy a vöröskeresztes előadásokról tom, vagy a nővértől, aki sokszor bejárt a suliba, akárhova mentem is, mindig meg lehetett talalni ugyanazt a nővért, és ő mesélt a fogamzásgátlásról.. aztan meg a biosztanárnő is. a barátommal meg egyértelmű volt, h védekezni fogunk, méghozzá, gumival. és amikor elmondtam anyunak, h már nem vok szűz, akkor kezdett el pánikolni, h tom-e, h mikor vannak a termékeny - terméketlen napok, stb.. most meg már 2,5 éve vok a barátommal, és még mindig néha megkérdezi, h védekezünk-e.. hat sztem ezzel 1 kicsit elkésett. igazából azokat nem értem, akik sehogy se védekeznek, mégis azt várják el, h ne legyene babajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!