Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma már nem divat a védekezés,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem divat a védekezés, vagy mi a fene ütött a mai fiatalokba?

Figyelt kérdés
nekem soha, eszembe se jutott, h védekezés nélkül szexeljek, lesz ami lesz - alapon..
2010. jún. 28. 23:10
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
mázli.. :))
2010. jún. 29. 00:19
 12/41 Tila_Tequila ***** válasza:
Hát, én inkább maradok a guminál, ha baj van, még tudok menni esemény utániért.. De az ilyen pharmatex-nél nem lehet tudni, hogy mi van.. :S
2010. jún. 29. 00:21
 13/41 anonim válasza:

00:17-eshez szól a kérdésem

2 éve pharmatexet használsz , én most kezdeném el , cska nemtudom hogy legyen . megvettem a hüvelytablettát és a párom belémélvezhet vagy sem ? mert mindenhol mást írnak , a tájékoztatón meg semmit :S

2010. jún. 29. 02:51
 14/41 anonim ***** válasza:

A nőgyógyászom azt mondta, a Pharmatex mellett gumit is kell használni, mert az csak arra jó, hogy ha esetleg "durrdefekt" van, akkor "elhárítsa" a bajt.

De a kérdésre visszatérve, a mai fiatalok vagy ennyire felelőtlenek, vagy a szülők nem világosítják fel őket kellőképpen a védekezésről meg a szexről úgy általában. Emlékszem, minket már általános iskolában kioktatott az osztályfőnök. A mai gyerekeknek is erre lenne szükségük.

2010. jún. 29. 07:55
 15/41 anonim ***** válasza:
Mi is 6 éve vagyunk együtt és hat éve védekezünk.
2010. jún. 29. 09:14
 16/41 A kérdező kommentje:

2 : 51 - nem, a párod nem élvezhet beléd.. sőt, ez csak naptármódszerrel, és megszakitással ajanlott. gondolj bele, h ha belédélvezhetne, akkor senkinek se kellene fogamzasgatlo tablettat szednie, csak megvenné a pharmatexet, és kész.. csak sajnos, nem igy van. :S

amugy meg engem se világositottak fel.. minden, amit tudok, azt vagy a vöröskeresztes előadásokról tom, vagy a nővértől, aki sokszor bejárt a suliba, akárhova mentem is, mindig meg lehetett talalni ugyanazt a nővért, és ő mesélt a fogamzásgátlásról.. aztan meg a biosztanárnő is. a barátommal meg egyértelmű volt, h védekezni fogunk, méghozzá, gumival. és amikor elmondtam anyunak, h már nem vok szűz, akkor kezdett el pánikolni, h tom-e, h mikor vannak a termékeny - terméketlen napok, stb.. most meg már 2,5 éve vok a barátommal, és még mindig néha megkérdezi, h védekezünk-e.. hat sztem ezzel 1 kicsit elkésett. igazából azokat nem értem, akik sehogy se védekeznek, mégis azt várják el, h ne legyene babajuk.

2010. jún. 29. 12:59
 17/41 anonim válasza:
00.17es vagyok,igen,belém élvez a párom,és hogy lekopogjam eddig semmi gond nem volt.
2010. jún. 29. 15:26
 18/41 anonim válasza:
02:51nek irnám.00:17es vagyok még mindig,hogy amugy rajta van a betegtájékoztatón,hogy elpusztitja a himivarsejteket.amugy meg a sok okosnak mondom,hogy ez nem azért van,hogy óvszer mellett kell használni,hanem azért,hogy 1.kényelmesebb gumi nélkül,2.ne tömjük magunkat folyamatosan hormonokkal!aki meg nem használt,vagy használ ilyet,az meg ne tájékoztasson már félre senkit.hülyeségeket meg végképp ne irjon.amugy meg csak annyit még,hogy óvszerrel is hüvelytabletta mellett is és fogamzásgátló mellett is eshet valaki teherbe.benne van a pakliba.
2010. jún. 29. 15:44
 19/41 anonim válasza:
00:17-esnek , hogy ezt nem értettem én sem , hogy miért mondja mindenki ezt , h gumi kell , meg minden egyéb .. akkor minek a tabletta ? azt amúgy olvastam , csak sokan írták , h ez nem arra van .... hát akkor nem értem . amúgy anyum tudja , h nem vagyok szűz .. de akkor köszönöm .
2010. jún. 29. 17:13
 20/41 anonim válasza:
00:17esnek még azt , hogy nem tudnánk valahogy kapcsolatba kerülni egymással ? mert engem ez a téma most nagyon lázba hozott xD
2010. jún. 29. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!