Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már nem divat a védekezés, vagy mi a fene ütött a mai fiatalokba?
Figyelt kérdés
nekem soha, eszembe se jutott, h védekezés nélkül szexeljek, lesz ami lesz - alapon..2010. jún. 28. 23:10
21/41 anonim válasza:
kapcsolatba kerülhetünk.hogy gondoltad?msn vagy ilyesmi?
23/41 anonim válasza:
őszintén megvallva,én nem szivesen irom ide ki a cimem,te hogy vagy ezzel???:)
24/41 anonim válasza:
hát én is kb így ahogy te xD
de privát izében küldd el nekem a címed és felveszlek ^^
25/41 A kérdező kommentje:
mondj, amit akarsz.. ez csak szerencse. ha a pharmatex ennyire biztonsagos lenne, akkor nem lenne értelme a fogamzasgatlonak.
2010. jún. 29. 19:30
26/41 anonim válasza:
hát nincs is értelme...csak tönkrebssza a szervezetet.
Inkább krémezek és megszakitok. Vagy gumizok.
27/41 A kérdező kommentje:
de, van értelme.. de még mennyi.. a tabit szedő nők esetében kevesebb a mellrák, kismedencei gyulladás, szebb a bőr, a haj is, meg ilyenek, és helyreáll a ciklus, nem fáj, amikor megjön, és ami a legfontosabb, nem kell aggódni, h megjön-e.. a pharmatex meg csak arra jó, h az abortuszok számát gyarapitsuk..
2010. jún. 30. 18:49
28/41 anonim válasza:
hát a mellrák pont hogy nő de mindegy...:S
meg ott van a trombózisveszély,meddőség stb.Én nem kockáztatok.
A szebb bőrt,hajat aláirom,meg hogy beálltja a ciklust. De ennyi kevéske előny a sok lehetséges hátrány miatt nekem nem éri meg. Mások vagyunk.
Ja,és nem pharmatex-szel védekezek hanem patentex-szel és mondom hogy kihuzza előtte! Akkor nem lesz abortusz.
Jó aki akarja szedje. Én csak elmondtam a véleményem. Eltértünk az eredeti kérdéstől,bocsánat :)
Hogy válaszoljak is,a mai fiatalok felelőtlenek,igaza van ebben a kérdezőnek.
előző voltam
29/41 A kérdező kommentje:
jó, te védekezz, ahogy akarod.. amugy meg nem nő a mellrák kockázata, hanem csökken.. olvasgatni kellene, méghozzá felméréseket, valamint orvosokkal beszélgetni.
2010. júl. 1. 00:00
30/41 anonim válasza:
egészségügyi fősulin tanulok és ezt egy ORVOS professzor mondta nekem...különben is tanultuk,hogy a mellrák az ösztrogén-hormon függő. Tehát ha huzamosabb ideig több ösztrogén van a szervezetben mint amennyit a természet megálmodott,bizony nagy konckázata van a mellráknak. Csak a gyógyszergyárak szeretik az ellenkezőjét reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!