Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek tehres ha: ALUL LÁSD! (Ha esetleg az lennék akkor hány napig/hétig/hónapig lehet megakadályozni? )
Nem valószínű, hogy terhes vagy. De, ha az is lennél, a 10. hétig el lehet vetetni.
A mensid még nem igazàn lehet szabàlyos, ezért ha nem is jön meg akkor amikor kellene neki, nem feltétlenül a terhesség az oka.
Amikorra vàrod a köv mensit, és nem jönne meg, ahhoz szàmítva 2 hét múlva terhességi tesztet csinàlj.
Az vizelettel működik, megvenni pàr szàz Ft, és bàrmelyik patikàban van. Még DM és Rossmann is àrulja.
Nyilván ne írasson fel esemény utánit, hátha esetleg teherbe esett. Normálisak vagytok?
Szerintetek az esemény utáni tabletta rosszabb mintha utána abortuszra megy???
Vettem már be esemény utáni tablettát, igen egy hónapig rossz volt tőle, de egy ismerősömnek viszont abortuszra kellett mennie, és igen ő sokkal jobban és tovább szenvedett!!! Vizsgálatok, műtét, lelki sztressz, a műtét után meg görcsölt és vérezgetett!! És ne felejtsük el, hogy egy babát öltek meg az abortusszal!!
De ne vegyen be esemény utánit... Minek az...
Az én párommal elszakadt a gumi, viszont nem ment el, mégis írattam fel esemény utánit.
MERT JOBB FÉLNI MINT MEGIJEDNI!
Komolyan parázni akarsz egy hónapig, hogy megjön-e?? És ha nem? És ha pozitív lesz a teszt? Mit csinálsz?
Aki pedig nyugodtan leírta, hogy a 10. hétig még elvetetheted az nem normális. Már bocsánat.
Az abortusz sokkal de sokkal rosszabb!!
Te tudod kérdező.
Én csak leírtam, hogy az ismerősöm se gondolta volna, hogy terhes lesz, de mégis az lett, utána járt vizsgálatokra, és végül jött az abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!