Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm most lesz még csak 15 éves. Már rendszeresen élünk nemi életet, de Ő nem szereti a gumit és a használata utána nekem is "zsibbad" a farkam. Ezért fogamzásgátlót akar iratni. Szerintetek? 16/f
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 22:29
21/29 anonim válasza:
jajj, utolsó.. menj aludni.. amugy is, ez az oldal 18 évesn felülieknek van..
22/29 anonim válasza:
Tudod nagyon jól hogy kikre vonatkozik. Azoknak akik bunkó módon válaszolnak. Akinek nem inge ne vegye magára.
24/29 anonim válasza:
Szülő tudta nélkül 16 éven alulinak elviekben nem írhatna fel semmilyen gyógyszert orvos...
normális orvos nem veszélyezteti az engedélyét ilyen miatt.
Próbálkozzatok többféle óvszerrel, már allergiásoknak is van, úgyhogy biztos találtok megfelelőt.
25/29 anonim válasza:
Abba is gondoljatok bele, hogy 15-16 évesen még elég kiszámíthatatlan egy kapcsolat, bocs hogy általánosítok, de ez mostanában a tendencia. Lehet következő héten szakítotok, vagy a következő hónapban. A csajt teletömitek 15 évesen 1 hónapnyi hormonnal - ami lehet, hogy nem is megfelelő számára, mert az SZTK-s orvos kivizsgálás nélkül csak felír neki egyet, mert ugye minél hamarabb kell... - aztán meg szakítotok. Ő vagy abbahagyja és várhatja, míg kiürül a szervezetéből, vagy tovább szedi és ha szerencsétlen akkor felszed másokat, de mivel szed gyógyszert gumit nem fog használni és akkor jönnek hüvelygomba és társai... Bocs a pesszimizmusért... Én kicsit még várnék. Persze vannak kivételek, én 15 évesen jöttem össze a barátommal, de csak 2 év után írattam fog. gátlót. Addig kibírtuk a gumit, pedig én még a latexra is allergiás vagyok...
26/29 anonim válasza:
Utolsó voltam, most 4 éve vagyunk együtt és már a 3. fajtát szedem, mert semmi sem jó és totál tönkretette a hormon háztartásom "felnőttebb" fejjel is, nem hogy 15 évesen. Csak óvatosan a hormonokkal...
27/29 anonim válasza:
Nem tudom,miért gond,ha ennyi idősen tabit szed valaki.. Én is szedem..és? A gumi nekem sem jó,éget..csíp.. anélkül meg minden jó. Doki pedig simán felírta a tabit.Szülői beleegyezés sem kell. 15/L
28/29 anonim válasza:
Már vannak nagyon alacsony hormontartalmú tabletták. Orvos tudja a dolgát. Nem érdeke tönkretenni senki szervezetét.Ha kizárólag védekezés céljából kell a tabi,akkor alacsony hormontartalmút fog felírni. Ha mondjuk menstruáció beállítására kell,akkor valamivel erősebbet. DE mégegyszer mondom.. nem érdeke senkinek sem taccsra vágni senki szervezetét.
Előző voltam
29/29 anonim válasza:
15 évesen sztem ne az legyen vkinek a legnagyobb gondja, h nem jó a gumi, hanem h jól tanuljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!