Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm most lesz még csak 15 éves. Már rendszeresen élünk nemi életet, de Ő nem szereti a gumit és a használata utána nekem is "zsibbad" a farkam. Ezért fogamzásgátlót akar iratni. Szerintetek? 16/f
várja meg legalább a 16-ot...xdxd mekkora hülyeség volt ez..xd
van aki 15 évesen érettebb egy 16 évesnél...szal ennyit erről...
nyugodtan irasson tabit:)
és am 14 év felett felírnak tabit...na meg ha rendeszeres él nemi életet nem is fognak belé kötni...
utolsó voltam
18/L
22.58 vagyok
én csak reagáltam az egyik kedves válaszolóra...aki azt írta h várjon még betölti a 16-ot...mintha annyit számítana h 15 v 16...nem is lehet szinte megkülönböztetni...
am meg ink irasson alacsony hormontartalmú tabit, minth vmi olyan történjen, amit nem akar...hisz ugyis fog nemi életet élni...lebeszélni nem lehet...szal akk ink már tanácsolok h nyugodtan beszéljen orvossal és irasson tabit...ennyi
Hagyjátok már abba ezt az utálatos alpári viselkedést. Annyira nagyon értelmiségiek vagytok komolyan mondom. -.-
Kérdező, én azt javaslom hogy használjatok gumit, ki lehet azt bírni :) Nem minden nőgyógyász írja fel 16 alatt. Sőt elvileg nem is szabadna. Csak tönkreteszi a saját szervezetét, minél korábban kezdi annál rosszabb lesz később. Még fiatalok vagytok, kár már elrontani a szervezetet. Gumi még, de az mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!