Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőm most lesz még csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm most lesz még csak 15 éves. Már rendszeresen élünk nemi életet, de Ő nem szereti a gumit és a használata utána nekem is "zsibbad" a farkam. Ezért fogamzásgátlót akar iratni. Szerintetek? 16/f

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 22:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

várja meg legalább a 16-ot...xdxd mekkora hülyeség volt ez..xd

van aki 15 évesen érettebb egy 16 évesnél...szal ennyit erről...

nyugodtan irasson tabit:)

2010. jún. 20. 22:58
 12/29 anonim ***** válasza:

és am 14 év felett felírnak tabit...na meg ha rendeszeres él nemi életet nem is fognak belé kötni...

utolsó voltam

18/L

2010. jún. 20. 22:59
 13/29 anonim ***** válasza:
jaa, 15 évesen már majdnem olyan érett, mint 1 16 éves?? :DD nem az érettségről van itt szó, hanem h még 15 sincs!!!!!
2010. jún. 20. 23:00
 14/29 anonim ***** válasza:
akkor is ciki.. :DD
2010. jún. 20. 23:00
 15/29 anonim ***** válasza:
ja
2010. jún. 20. 23:01
 16/29 anonim ***** válasza:

22.58 vagyok

én csak reagáltam az egyik kedves válaszolóra...aki azt írta h várjon még betölti a 16-ot...mintha annyit számítana h 15 v 16...nem is lehet szinte megkülönböztetni...

am meg ink irasson alacsony hormontartalmú tabit, minth vmi olyan történjen, amit nem akar...hisz ugyis fog nemi életet élni...lebeszélni nem lehet...szal akk ink már tanácsolok h nyugodtan beszéljen orvossal és irasson tabit...ennyi

2010. jún. 20. 23:20
 17/29 anonim ***** válasza:
ma már minden fiatal lany alacsony hormontartalmu tabit kap.. de még sztem ilyenkor nem is kellene szexelni.
2010. jún. 20. 23:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már abba ezt az utálatos alpári viselkedést. Annyira nagyon értelmiségiek vagytok komolyan mondom. -.-

Kérdező, én azt javaslom hogy használjatok gumit, ki lehet azt bírni :) Nem minden nőgyógyász írja fel 16 alatt. Sőt elvileg nem is szabadna. Csak tönkreteszi a saját szervezetét, minél korábban kezdi annál rosszabb lesz később. Még fiatalok vagytok, kár már elrontani a szervezetet. Gumi még, de az mindenképpen!

2010. jún. 20. 23:38
 19/29 anonim ***** válasza:
utolsó, nem tom, h mi volt az alpári.. az, h azt mondom, h ennyi évesen még nem kellene tabit szednie??
2010. jún. 20. 23:42
 20/29 anonim ***** válasza:
59%
én 14/L vagyok. a barátommal (17/F) mi is rendszeresen élünk nemi életet és ezt nem szégyelem. szerelemből van és kész. a szex nem kortól függ, de azért legyen MIN. 14 felett. nade a lényeg. ha nem vált be nektek, az óvszer akkor nyugotan irrason, de én azt javaslom, hogy ezt alaposan beszélje át a nőgyógyászával, hogy milyen fajtát, vagy h ő mit javasol. főlleg h egyes tabletták még a vérrög képződés is növelhetik szóval (ha jól tudom ha nem akkor nem kell leugatni), megfontoltan :)
2010. jún. 20. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!