Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve rendszeresen szedek fogamzásgátlót (tri regolt) úgy hallottam, hogy 1-2 évente nem árt pár hónapot pihentetni a szervezetet.1 hónapja abbahagytam, de tudtommal így is véd. Ez tényleg így van? És ha igen, meddig?
Nekem még évekkel ezelőtt mondta az orvos, hogy fél évente egy hónapot, aztán nem rég olvastam a neten, ilyen orvos válaszol oldalon, hogy ez hülyeség, és egyáltalán nem kell szünet.
Hát most igazodjon ki az ember lánya...
3 év után javasolt 3 hónap szünet, 5 év után fél év szünet az orvosom szerint. Azért, hogy megnézzük, minden rendben van-e, normálisan visszatér-e a ciklus.
"1 hónapja abbahagytam, de tudtommal így is véd"
Ekkora orbitális baromságot honnan szedtél? Ha nem szeded, akkor nem véd. Miért védene? Nyilván azért kell naponta szedni, mert csak úgy véd.
Ha nem szeded, nem véd!
Amikor abbahagyod már az utolsó 7 napos szünetben sem véd már, mert nem kezdted el a következő levéllel!
Amúgy jól írták előttem, 3 év után 3 hónap, 5-6 év után 6 hónap szünet javasolt. A Tri regol amúgy is egy őskövület lórúgás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!