Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm most lesz még csak 15 éves. Már rendszeresen élünk nemi életet, de Ő nem szereti a gumit és a használata utána nekem is "zsibbad" a farkam. Ezért fogamzásgátlót akar iratni. Szerintetek? 16/f
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 22:29
2/29 anonim válasza:
15 évesen?? legalább várja meg a 16 - ot.. nagyon nem jó olyan fiatalon tabit szedni.
3/29 anonim válasza:
nem tudom, hogy a nőgyógyász felírja-e egyáltalán ilyen korban.... szerintem szülői beleegyezés kell hozzá.
4/29 anonim válasza:
Még mindig jobb,mint az abortusz.Irasson,és szedje és tanuljon,és vigyázzatok egymásra.
5/29 anonim válasza:
azta.. 15 éves korában már nem szereti a gumit?? inkább hallgasson, én elhallgatnám h abban a korban szexeltem.. mi anno kiröhögtük azokat a csajokat :DD
6/29 anonim válasza:
de ki beszél itt abortuszról? gumit tovább, és kész.. legalább még 1 évig..
7/29 anonim válasza:
22:31 Még nincs 15 !!!
Szal 14 évesen qrtok, gratulálok, szerintem.
8/29 anonim válasza:
váá.. tényleg, 14.. ez gáz.. :DD
9/29 anonim válasza:
anyja tudja hogy dugod a lányát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!