Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki használ Ocon Iub Rézgyöngy hormonmentes fogamzásgátló eszközt? Mi a véleményetek róla? Biztonságos? Okozz valamilyen problémát?
14.valaszolo vagyok! Nekem Augusztus 24-én tettek fel és ma jott meg a menstruaciom, sokkal több mint szokott és sokkal sötétebb is! 12-én megyek vissza kontrollra, eddig igazabol minden rendben van,talan mintha a szexet nem elveznem annyira emiatt! Fajdalmaim szoktak lenni.
20/L
Április óta van fent (a felrakásos tapasztalataimat lásd a korábbi hozzászólásoknál). Első mensi nagyon sok volt és darabos, szédültem tőle, a második kevésbé darabos és már nem szédültem a harmadiknál már rendben volt minden ahogy azóta is rendben van. Mint fogamzásgátló nagyon jól működik. Az elején kicsit rázós a menstruáció de ha enyhülnek a problémák akkor csak jobb lesz. Én nagyon imádom.
20/L aki még nem szült
Sziasztok!
3 hónapja lesz fent a kicsike. Írtam már ide korábban is, a felhylezéssel tapasztalatnak. Én dr. Deli Balogh Ildikót ajánlom ( Tatabanyan és Győrben dolgozik) , nagyon aranyos.
Első menstruacióm iszonyatosan fájt és másfél óránként kellett cserélném. Második mentruaciomnal ugyanez a helyzet. Azt mondta az orvos, hogy az első menstruaccio a legmeghatározóbb, ha akkor nem esik ki akkor bent marad. :) nekem bent marad. A menstruaciot leszámítva ( amit remelem hogy jobb lesz ) minden rendben van.
A kihúzo szálat én is és a barátom is ereztuk. Aztán egyszer csak eltűnt. Az orvos általában 1 cm-t hagy. Ez volt a felhelyezes után egy hónappal . Azota minden rendben van, szuperul működik! Kezdem látni, hogy megérte a kezdetleges fajdalmakat😂
Az egyik barátnőm is ezt használja már egy éve kb. Neki altatasban helyeztek fel Budapesten, utána viszont neki is nagyon görcsölt a hasa. Neki is szuperul működik.
20/L
Sziasztok!
A rézgyöngynek van "méretezése", mert én az oldalukon egy 15mm jelzést lattam. Itt voszont olvastam a hsz között, hogy van modi stb...
Köszi!
Sziasztok.
Érdeklődnék a Rézgyöngy tapasztalataitokkal kapcsolatban.látom régebbi a poszt,biztosan azóta vannak tapasztalatok.írjatok legyetek szívesek.én január elején rakatom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!