Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki használ Ocon Iub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kata7230 kérdése:

Valaki használ Ocon Iub Rézgyöngy hormonmentes fogamzásgátló eszközt? Mi a véleményetek róla? Biztonságos? Okozz valamilyen problémát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 25. 09:15
1 2 3 4 5 6
 11/60 timiie86 ***** válasza:
100%
Sziasztok, 3napja tették fel, azóta flektor nélkül menni is alig birok. Már szültem, ez normális? Van hasonló tapasztalata még vkinek? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2018. aug. 29. 21:09
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem lassan kéthete tették fel. 20 éves vagyok, nem szültem. Olyan szinten fajt a felhelyezes hogy két napig konkretan mozdulni sem tudtam. ( Mindenhol azt olvastam, hogy nem faj vagy csak épphogy , de maga a felhelyezes és a felhelyezést követő napokban is nagy fájdalmaim voltak. ) . Mostmár hogy eltelt egy bő 1,5 hét már minden okes. Viszont a menstruaciom mintha nem múlt volna el. Folyamatosan van veres folyasom. Gondolom a gyongytol, nem tudom. Valakinek valami hasonló tapasztalata?

2018. szept. 4. 14:15
 13/60 timiie86 ***** válasza:
94%
Szia! A barnázás teljesen normális. 3 hónap után viszont vissza kell hogy álljon a normális ciklus. Neked másfél hétig hogy fájt? A derekad vagy a hasad? Nekem 1hete tették fel, a derekam fájdogál, nemtudom ez meddig normális.
2018. szept. 5. 00:01
 14/60 anonim ***** válasza:
100%

Amikor feltette a doktornő akkor mindenem fajt annyira, hogy majdnem leajultam a székről! :( Utána kb 3 napig derekam-hasam kombo, majd azután csak a hasam szurdogalt! Szúrdogalas és mentruacios gorcseim is voltak. Szerintem normalis ha a derekad faj, lehet a mehed elhelyezkedése miatt.

Beszeltem az egyik ismerősömmel - aki szült - és azt mondta, hogy neki kellett kettő hét mire befogadta a szervezete.

Nekem csak az volt a furcsa, hogy amikor a doktornő feltette nekem ugye izegtem mozogtam mert rohadtul fajt ..és hogy utána nem ellenorizte ultrahanggal a helyzetét és hat féltem hogy ki fog lokodni - de azt mondtak a többiek hogyha esetleg rosszul tette volna fel akkor már nem lenne bennem. ( akkora fajdalmam volt hoy arra következtettek hogy tuti rosszul van bennem :D de elmúlt szóval valószínűleg jól! Azt hittem nem normalis hogy ennyi ideig faj, de igen )

2018. szept. 5. 08:28
 15/60 timiie86 ***** válasza:
93%
Köszi az infókat! Tegnap visszamentem a dokimhoz, megnézte, minden rendben van, nem mozdult el, jól van a jelzőszál is. Barnázásom még nekem is van, derekam kicsit jobb, de feszít, bár most elviselhető. 10napja van fent, most mozgok úgy mint előtte kb. A dokim aztmondta legalább várjak meg 1-2menzeszt,még soha nem kellett senkinek leszednie, pedig már jó párat rakott fel. Remélem az én szervezetem is hozzászokik majd. Kitartás neked is, én alapból megittam egy flektort felhelyezés előtt. De nekem is nagyon fájt. Meg utána is 3napig brutál volt. Kár hogy ilyeneket senki nem mond el, akkor nem érné ilyen váratlanul az embert.
2018. szept. 5. 23:13
 16/60 anonim ***** válasza:
100%

Na szuper! Lassan visszamegyek én is. Nekem is azt mondta, hogy eddig meg senki sem ment vissza hozza kilokodessel ( azt mondta legalább napi 3 méhen belüli eszközt tesz fel) szóval ez azért jó arany szerintem :D reméljük mindenkinek kimaxolja az 5 évet!

Engem nagyon meglepett a fájdalom szóval ha esetleg valaki éppen ezt olvassa akkor ne higyjetek annak, hogy teljesen fájdalom mentes! Szervezet függő nagyon.. :)

2018. szept. 6. 09:00
 17/60 timiie86 ***** válasza:
100%
Üdv. Nekem most jött meg az első menzeszem a gyöngy felrakása óta. 1 héttel korábban jött és annyira vérzek mint még előtte soha. Nem darabos, hanem híg. volt valakinek hasonló tapasztalata? hány napig "normális" ez az erős vérzés?
2018. szept. 18. 13:12
 18/60 timiie86 ***** válasza:
86%
Tapasztalataim: a feltétele után borzasztóan görcsöltem és szaggatott a derekam 7 napig flektort ittam, hogy tudjak egyáltalán menni. aztán 6 napig egész jól elvoltam vele. aztán elöntött a vér, holott abszolut nem volt ideje a menzeszemnek. órisási darabok és vér jött ki tovább 7 napon keresztül. közben a derekam beszakadt.. nem tudtam lábra se állni ha nem ittam flektort. a 8.napon felhívtam az orvost, mert tűrtem, tűrtem. mondta hogy szedjek vérzéscsillapítót, 2napig szedtem de nagyon fájt tőle a gyomrom. aztán mikor már a 10. napon se bírtam délután menni, felhívtam az orvosomat és leszedte. a panaszaim azóta teljesen megszüntek. 26 napból 20-at szenvedtem vele, nekem ennyi volt, én nem bírtam tovább. egy nagy pénzkidobás volt az egész. mindenkinek sok szerencsét hozzá!
2018. szept. 24. 11:46
 19/60 anonim ***** válasza:
100%
#18-as ez borzalmasan hangzik. Azt hiszem, lemondtam a rézgyöngyről. Többiek, nektek van azóta valami tapasztalatotok vele?
2018. szept. 25. 18:22
 20/60 timiie86 ***** válasza:
100%
#19-es, lehet hogy csak az én szervezetem nem bírta jól tolerálni. Általában nem okoz ilyen gondot azt mondják. Mindenkinek más a szervezete, sajnos lutri az egész, vagy bejön vagy nem. Senkinek nem akartam elvenni a kedvét, csak leírtam ami velem történt. Lehet hogy nálad beválna...
2018. szept. 26. 09:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!