Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzasgatlo, hanyas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlo, hanyas?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy ha valaki elfelejt bevenni fogazmasgatlot es 12ora elteltevel nem potolja akkor nem lesz vedett es egy honapig inkabb vedekezni kell ovszerrel vagy egyebb dolgokkal..de az lenne a kerdes hogy en minden este 8orakkor veszem be es valamelyik este olyan fel10-10korul hanytam..akkor belolem is kiment a gyogyszer es akkor nem. Ahyok vedett?mert a kovetkezot a masnap a megszokott idponzban vettem be..szoval most mit tegyek?inkabb vedekezzek megjobban egy honapig?vagy ugyanolyan vedett vagyok?
2016. okt. 29. 09:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább Védekezz.. Mert valószínűleg ki ment belőled a gyógyszer... Ha többször előfordult gyógyszer bevétel után akkor menj el nőgyógyászhoz mert lehet hogy másik fajta gyógyszer kell neked mert ezt nem bírja a szervezeted. 22 L
2016. okt. 29. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Olvasd el azt a rohadt betegtájékoztatót,azért van,nem dísznek adják...
2016. okt. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!