Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszi segíts! Mit tegyek ha lassan 2ev utan ma 2orával később hánytam a fogamzásgátló bevétele után?
Figyelt kérdés
2éve szedem a Mirabella fogamzásgátlót és ma 2óra elteltével kihánytam valamint a hasam is megy,azonban a barátommal egy hete nem szeretkeztük mert beteg voltam és az elkövetkezendő két hétben se fogunk az antibiotikum miatt amit szedtem,ebbe a két hétbe pedig még a menstuácios szünet is benne lesz. Igy lehet bármi baj?2016. okt. 8. 22:53
1/3 anonim válasza:
Olvasd el a tájékoztatót!!! Nem dísznek adják!
2/3 anonim válasza:
Húzzatok gumit min 2 hétig az antibiotikum után
3/3 anonim válasza:
Mivel úgy hánytál, hogy valószínűleg nem szívódott fel, így újabb szemet kell bevenned (amit célszerű egy meg nem kezdett levélből bevenni, amit félreteszel ilyen esetekre) és végig a hasmenéses-hányós időszak alatt, illetve az antibiotikum kúra alatt és annak abbahagyása után még 1 hétig óvszerrel is védekeztek.
Amúgy valószínűleg az antibiotikum miatt lehet a hasmenés-hányás. Vegyél a patikába probiotikumot és szedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!