Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ettől? (bövebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ettől? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

A barátom péniszét a nyelvemmel izgattam és utána ő ráhuzta a gumit de nem akart a gumi normálisan felmenni igy gondolom elöváladékos lett a keze a péniszétől és hozzáért a gumihoz hogy megigazítsa aztán a szexnél rajta volt a gumi de utána a köv.menetnél a péniszéhez nyult ami elöváladékos volt de mire engem ujjazott addigra már megszáradhatott a kezén,kétségbe vagyok esve.

Csak normális válaszokat kérek.

2010. ápr. 21. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha előváladék került beléd, akkor lehetsz.
2010. ápr. 21. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Most ez komoly? Természetesen nem lehetsz terhes. Az én barátnőm gyógyszer mellet lett terhes, ugyanúgy megvolt neki a menses-e. Neki volt oka idegeskedni, neked nincs.
2010. ápr. 21. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Soha nem írtam még, DE! terhes vagy.

Nem értem hogy aki semmiről nem tud semmit, az minek szexel!?!?

2010. ápr. 21. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Hany ujjal ujazott meg, mert anyi gyerekkel leszel egyszerre terhes.
2010. ápr. 21. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:
kétségbe is lehetsz esve...
2010. ápr. 21. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Na erre mondják, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell sok ész. Egyértelmű: TERHES VAGY!!!
2010. ápr. 21. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes de kicsi az esélye, de ha parázol vegyél inkább terheségi tesztet és egyből megtudod h mi a helyzet
2010. ápr. 21. 12:58
 8/13 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyél. Sőt.. Nagyon sok mindennek össze kell hozzá jönni, hogy teherbe essél. Nőgyógyásztól is azt hallottam, hogy előváladéktól amúgy sem lehet teherbe esni. A biztonság kedvéért viszont mindenképpen vegyél egy tesztet.
2010. ápr. 21. 13:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!A többieknek meg annyit,hogy ez itt egy olyan oldal ahol bármit meglehet kérdezni és ha ennyire nem vagytok segítőkészek,hogy csak pálcát törtök más feje felett akkor nem kell itt válaszolgatni a kérdésekre!
2010. ápr. 21. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
neked meg üzenem, h mielőtt szexelsz...előtte tájékozódj normálisan h mitől lehet teherbe esni, hogy máskor ne kérdezz ilyen hülyeségeket!
2010. ápr. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!