Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? (bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, ez a 3. levelem.

Kb. olyan este 8 körül szoktam bevenni, de tegnap elfelejtettem és ma reggel vettem be.

Túlléptem a 12 órát, tudom hogy felesleges lett volna bevenni amit elfelejtettem de megijedtem és hirtelen nem tudtam mit csináljak és hát bevettem.

Csak azt akarom tudni hogy mi baj lehet ebből?

Vagy majd helyreáll? vagy nem is tudom :S

2011. jún. 13. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges baj: terhesség. Nem tudom milyen fog. gátlót szedsz de kövesd ami azon van: 12 óra elteltével ha elfelejtette bevenni hívja fel orvosát. Ez elég komoly dolog ahhoz h ne az itteniekben bízz hanem az orvosban. De h egy kicsit megnyugtassalak ne csak ijesztgesselek, ha jól tudom ilyenkor arra a hétre kiegészítő védekezés kell. De ezt doki mondja el neked.
2011. jún. 13. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod. Harmadik hónap után már véd annyira,hogy ennyitől ne ess teherbe. Nekem is volt már ilyen többször is, nőgyógyászt is kérdeztem róla, azt mondta nem gond,ha nem rendszeresen hagyod ki.
2011. jún. 13. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz gond,én eg.ügyi nővér vagyok,és nyugi ha már a 3.levélnél tartasz,akkor ilyen kis kimaradás nem okoz gondot.De máskor ne vedd be,ha elfelejted.

Ja és mellesleg.Ha túl sokáig fog.gátlót szedsz a későbbiekben kihathat ha majd szeretnél gyereket :S erre ügyelj.inkább kondomot használj.

2011. jún. 13. 23:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg jól tetted, hogy bevetted, ugyanis a "ha elfelejtetted bevenni" kezdetű résznél szinte mindenhol az van, hogy "vegye be a kimaradt tablettát, amikor eszébe jut, még ha az 2 tabletta egyidejű bevételét is jelenti"

De a betegtájékoztatóban pontosan le van írva.

Ha megírod, melyik tablettát szeded, és hányadik szem maradt ki, megírom, kell-e, meddig kell kiegészítő védekezés

2011. jún. 14. 08:43
 5/6 Joy Turner ***** válasza:
Én 7 éve szedek gyógyszert. Velem is előfordult már többször, hogy elfelejtettem bevenni. Sose lettem terhes. De ha nagyon aggódsz, akkor terhességi teszt.
2011. jún. 14. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Akkor lehet az lesz egy darabig hogy óvszert használunk pluszba..

2011. jún. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!