Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes? (bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SSmile kérdése:

Lehetek terhes? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lyndinette 20 fogamzásgátlót kezdtem el szedni, azt írja a tájékoztató elméletileg ha a menstruáció első napján beszedem már az első szemtől védelmet ad, így is tettem, most tartok az 5. szemnél, ( ha nem a menstruáció első napján szedem be akkor 7 napot kell várni ) és ma együtt voltunk a párommal, de megszakításos módszert használtunk és bízom abban hogy a gyógyszer kialakította a védettséget..szerintetek?!
2011. máj. 7. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ezt honnan tudjuk? Valószínűleg nem, de persze sosem lehetsz biztos benne.
2011. máj. 7. 12:27
 2/4 A kérdező kommentje:
igazad van rosszul tettem fel a kérdést..valami megerősítésre vártam csak, vagy nem is tudom, igazából félek, hogy a gyógyszer nem véd azért az első naptól...hiába van rá írva..bár tudom valószínűleg nem véletlenül írták rá, azért köszönöm a válaszod.
2011. máj. 7. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én dokim pl. 15 napot mond. Akkor alakul ki teljesen a védettség. Hát reménykedj:) De nem túl nagy az esély a terhességre.
2011. máj. 7. 14:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod:)
2011. máj. 7. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!