Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye ÍGY (bővebben lent) nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ÍGY (bővebben lent) nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Szóval...Esetleg így érthetőbb,leírok mindent pontosan.2011 július 2.-án és 3.-án lefeküdtünk a barátommal.Védekeztünk,még csak el sem élvezett,a gumi sem szakadt ki.Meg is jött,július 4.-én

Viszont kb. jövőhéten kell megjönnie újra.3 napja nagyon sokat eszek,enyhén a melleim is fájnak.Ezek nem tudom igazából,hogy mire utaló jelek.Kétlem,hogy terhesség,mert az lehetetlen.De gondoltam felteszek a kérdést,és várom a válaszokat.Kérlek nyugtassatok meg,esetleg aki hasonló cipőben volt,az is írjon,hogy mi lehet ez..Lehet,hogy hormonzavar?

Köszönöm előre is a válaszotokat :)

2011. júl. 21. 16:42
 1/5 anonim válasza:
Nem kell izgulni, nekem is hasonló volt, amíg gumit használtunk (mostmár tabit szedek) állandóan izgultam, hiába megjött a menstruációm, aztán ez az aggodalom lassan elmúlt és rájöttem, hogy felesleges volt : D Én is rengeteget ettem/eszek, de ez nem tudható be terhességi tünetnek : D szóval nincs miért paráznod. Ha jobban meg akarsz nyugodni, akkor ott van a fog. gátló tabletta :)
2011. júl. 21. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
hogy-hogy nem élvezett el? ennyire sz@r volt? am szinte 100%, h nem vagy terhes
2011. júl. 21. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

PMS tünetei?

A vérzést megelőző napok kellemetlen kísérőjeleit már régóta ismerjük, maga a premenstruális szindróma (PMS) kifejezés

A premenstruális szindróma közvetlen kiváltó okát mind a mai napig nem ismerjük pontosan. Bár a ciklussal összefüggő hormonális változásokat azóta is a PMS egyik legfőbb okaként tartják számon, a tünetegyüttes kialakulásában számos egyéb tényező is szerepet játszik.

Tünetek:

A PMS-t több mint 150 tünet jellemzi. A tünetek személyenként igen változóak lehetnek.

1. Hangulati zavarok: depresszió, szomorúság, szorongás, harag, ingerlékenység, gyakori hangulatváltozások.

2. Mentális problémák: csökkent koncentrációkészség, döntésképtelenség.

3. Fájdalmak: fejfájás, emlőérzékenység ízületi és izomfájdalmak.

4. Idegrendszeri problémák: álmatlanság, aluszékonyság, étvágytalanság, bizonyos ételek túlzott kívánása, fáradtság, levertség vagy éppen mozgás és beszédkényszer ("agitáció"), a nemi késztetés megváltozása, ügyetlenség, szédülés, hangyamászás érzése (paresztézia).

5. Gyomor-bélpanaszok: hányinger, hasmenés.

6. Vegetatív zavarok: erős szívdobogás-érzés ("palpitáció"), fokozott verejtékezés.

7. Só- és vízvisszatartás: puffadás, testsúly-növekedés, csökkent vizelet-elválasztás.

8. Bőrpanaszok: akne, zsíros bőr és haj.

2011. júl. 21. 16:49
 4/5 De Anna válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDD
2011. júl. 21. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszadóknak a segítséget :)

1.3. :)

Akik meg nem tudnak normális kommentárt hozzáfűzni a kérdéshez,ne itt éljék ki a gyerekkorukat. Köszi

2011. júl. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!