Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Váltsak fogamzságátlót, vagy mostmár életünk végéig óvszert kell huzni?
Figyelt kérdés
az a helyzet, h már kipróbáltam 2 fogamzasgatlot, de a 8-9. hónap körül erős fejfájások jelentkeztek. maradt még a yasminelle, amit legutobb kiirt az orvos, de akkor választhattam 2 gyogyszer közül. szerintetek vállaljam be ezt?2010. ápr. 20. 13:08
11/15 anonim válasza:
Az is fontos amit az egyik válaszadó írt: nem mind1, h 1fázisút, vagy többfázisú gyógyszert szedsz.(Itt az a különbség, hogy pl. a 3 fázisúban nem egyforma hormonok vannak az összes tablettában, hanem 3 féle, az egyfázisúban pedig csak egyfajta. Pl. etinilösztradiol és gesztadén.) Ha korábban ilyet szedtél, lehet attól fáj a fejed többet. Előző voltam.
12/15 A kérdező kommentje:
nem szeretnék többfázisut szedni.. azok régiek. mindig is fejfájós voltam. főleg suli után, amikor már tele van az agyam mindennel.. :S
2010. ápr. 21. 19:36
13/15 anonim válasza:
Ha nem szedtél olyat, akkor ok, én nem is mondtam :) Csak ezek is növelik a migrént!Próbáld ki a Yasminelle-t!
14/15 anonim válasza:
vannak újfajta 3fázisosak, de ha a fejfájás, migrén jobban tetszik, válaszd azt
15/15 anonim válasza:
3fázisúban is van alacsony hormontartalmú: pl: Samba!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!