Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több mint 3 hónapja szedem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 3 hónapja szedem a fogamzás gátlót elvileg már nem kéne, hogy ragyás legyen a felem, de megörülök mert még mindig az szerintetek várjak még vagy váltsak?

Figyelt kérdés
Diane 35 drazsé. elvileg nem is szedhetem nagyon sokáig?!
2011. szept. 8. 16:27
 1/8 anonim válasza:
Ha megörülsz neki, ne válts....
2011. szept. 8. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az a felem ?
2011. szept. 8. 16:30
 3/8 anonim válasza:
szerintem a lökhárító..
2011. szept. 8. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

a fogamzasgatlo nem a pattanasok kezelesere van... gratula ha arra hasznalod

valts nyugodtan, hatha a kovetkezotol elhizol es depresszios leszel...

2011. szept. 8. 16:57
 5/8 anonim válasza:
vans, hát nem egy értelmű?O_o testének egyik fele tiszta ragya, a másik meg nem..
2011. szept. 8. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 2,5 éve szedek fogamzásgátlót, de még mindig vannak pattanásos korszakaim... sőt féléve váltottam cypromixre, ami elvileg direkt erre van, és ugyanúgy, mint a Diane-t, ezt sem lehet sokáig szedni, de ez sem mulasztott el még teljesen! Amúgy nem tudom a tiedre mi van írva, de az én tájékoztatóm fél év utánra írta a pattanások eltűnését! Szóval szerintem várj még! Jah, amúgy lehet, hogy hülyén hangzik, de a neogranormon nagyon jó a pattanásokra, mert hámlasztó és gyulladáscsökkentő hatású... szerintem próbáld ki, az hamarabb hat!!! :)
2011. szept. 8. 17:00
 7/8 A kérdező kommentje:

fejem*

én nem a fogamzásgátlás miatt szedem a gyógyszert, hanem az arcomra a nőgyógyásszal beszéltem meg.(amúgy bőrgyógyász is szokott felírni fogamzásgátlót problémás bőrre)nézz utána mielőtt írsz;)... ...ha én elhízom ígérem írok neked.. évek óta 50 kiló vagyok;) a családban mindenki giliszta esélytelen:D

2011. szept. 10. 00:26
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó, ismerem azt a krémet, de az nagyon kiszárítja a bőrt igazából nekem csak akkor van probléma a bőrömmel mikor megvan..és ezért gondoltam erre a megoldásra hátha bejön előbb mit másnak, mert nincs annyi. Az enyémen 3-4 hónap van, a nődoki 3 hónapot mondott, de nem értem mért nem jó nekem nem lepik el az arcom ragyák:D:D:D: köszi azért felírtam azt a gyógyszert ami neked van megkérdezem milyen az. Csak hát mire bejutok 3 hónap:D köszi az értelmes választ legalább te! itt már semmit nem lehet úgy megkérdezni, hogy ne szólnának be a másiknak..
2011. szept. 10. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!