Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri leváltani a fogamzás gátlót csak azért mert libidó csökkenést okoz?
Köszönöm a válaszokat! Nem is igazán tudom, hogy mi van hogy tényleg a gyógyszer okozza-e vagy mások a problémák.
Így nem merek váltani, de elgondolkoztam azon, hogy 2 év után csökkentette és nem azonnal. Mondjuk a nedvesedéssel nincs gondom, egyszerűen csak úgy érzem, hogy nem kívánom az egészet. Persze ha elkezdjük akkor nedves leszek, de nem élvezem.
szia....
én pont most váltottam. Milligestet szedtem kb másfél évig és a libidóm erre az időre elment "nyaralni"...elegem lett belőle hogy egyszerűen nem itgulok fel és száraz vagyok mint a sivatag...emiatt váltottam. egy hete szedem a Sensonette-t és mondhatom a tapasztalat pozitív ;) A párommal ezer éve szeretkeztünk utoljára ilyen jót!! Sőt amióta szedem minden nap megvagyok "bolondulva" és ez a páromnak is tetszik nem csak nekem ;)
Ha váltasz azzal nem veszítesz semmit! Nekem annyiba is szerencsém volt, hogy amit szedtem 6200 volt ez meg csak 4600 és sokkal jobb :)
L21
Hát megéri gondolom.
Én inkább abbahagytam egy időre, mert hátha a migrénem is elmúlik. :D
Csak a pároddal nem kívánod a szexet, vagy egyáltalán a gondolata taszít? Mással se tudod elképzelni, magadban sem jó, stb? Mert akkor a gyógyszer, ha kb. teljesen frigid vagy.
Ha másra rágerjedsz, akkor a kapcsolatodban van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!