Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt kérdezték, hogy vajon terhesek-e azokkal mi lett terhesek lettek vagy sem?
16 voltam, szülők nem engedték megrartani a suli miatt.Épp ésszel tudtam, hogy igazuk van, de piszkosúl fájt!
Ma 30 vagyok, még mindig nincs gyerek, az akkori lépést nem bánom, de csak azért mert lett normális életem, jó munkám, kocsim stb. önerőből ez egyerek mellett nem biztos, hogy így jön össze. De nem mondhatom hogy örűlök neki, minden évben feketével jelölöm azt anapot amikor a korházban voltam.
Én csak általánosságban kérdeztem vmit, asszem egy fogamzásgátlóval kapcsolatban, mert annyi volt a kérdés, h már ki sem igazodtam közöttük.
De sztem a kérdező az itt kérdést feltett lányokra gondol/utal a kérdésben...
Meg igazából én is rájuk lennék kíváncsi. Annyi kérdést visszaolvasni, ahány itt szerepel, lehetetlen...
Ja, és én nem vagyok, nem is voltam terhes, elméleti kérdésem volt csupán, amúgy meg tudok és szoktam védekezni. :D
lol
és neked nincs jobb dolgod, hogy patkány vagy?
Érdekel, mert nyavajogni mindenki tud!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
pl.ezzel is mi lett? terhes lett vajon? rem igen, mert megérdemelnék.
Kérdező 15:36:
Tény, hogy megérdemelnének egy leckét, de a gyerek nem érdemelné meg azt a családot, amibe így belecsöppenne.
Arról nem is beszélve, hogy hány ember mondhatja el magáról azt, hogy soha nem csinált életében semmi hülyeséget?
Aki él az hibázik, aki hibázik az megtanul élni.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!