Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedők! Nektek volt már olyan, hogy közti vérzés ideje alatt csak "barnáztatok", de nem voltatok terhesek?
Figyelt kérdés
Több éve szedek fogamzásgátlót, februárban váltottam. Kicsit ideges vagyok, mert 3 nap múlva el kellene kezdenem az új levelet, de hétfő óta csak barnázom, rendesen nem akar megjönni. A levél közben volt, hogy 3 nap alatt több (2-vel) tablettát kellett bevennem, mert az orvos ezt tanácsolta (pecsételős vérzés miatt). Lehet, hogy ezért zavarodott meg a menstruációm?2010. szept. 23. 17:01
1/2 anonim válasza:
Egyik vérzésem sem véres csak barnázás , de ezzel semmi gond. Van aki nem is mensesel a gyógyszerszedés alatt.Volt egy olyan alkalom amikor olyan volt a mensesem mint a kávézacc. Ne idegeskedj az a lényeg, hogy valami jelentkezett.
2/2 anonim válasza:
Előző vagyok. Biztosan a gyógyszer mennyisége is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!