Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok, akik védekezés mellett lettek terhesek. Hogyan védekeztetek, miért lett megtermékenyülés, mi lett a babával?
Hogyan védekeztetek?
Van aki megszakításos módszerrel? (tudom, az nem védekezés, én se alkalmaznám soha.)
Hány évesek voltatok?
Mi lett a vége? (boldogság, abortsz..)
Akár ismerős történetét is írhatjátok!
20/L
Tabletta mellett. Az antibiotikum miatt, vagy más gyógyszer hatóanyaga miatt nem hatott a tabletta. Ahogy kiderült a terhesség, a tablettát nem szedtük. Nagy félelem volt: lesz-e hatása a picire a tabletta szedése. Szerencsére egészséges lett.
Nem terveztük, de beütött a baj, de ez a baj most a legnagyobb büszkeségünk!
Második! Világosan leírta az első, hogy egy másik gyógyszer gyengítette a tabletta hatását. Ezek után szerintem tök mindegy, melyik tabletta volt és hogy rendesen beszedte-e.
A lényeg, hogy nem tartotta be az előírásokat.
Elsőnek: én úgy tudom, hogy a fog.gátló nem okoz bajt a babának az első 1-2 hónapban, csak később, de addigra általában mindenki észreveszi, ha gond van.
Utolsó. Spirálra gondoltál, nem? :)
Barátnőm TriRegol + Augmentin Duo. Egészséges 4 éves kislány. :)
Antibiotikum bizony....
Barátnőm rám hozta a frászt párszor....
Nem szabad olyankor elélvezni közvetlenül.
(Óvszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!