Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció után 2 nappal mennyire biztonságos a szex? Tudom, hogy sosincs rá garancia, hogy nem lehetünk terhesek, de ezek a napok mennyire termékenyek?
Előző válaszolónak! A Sperma 8 óráig "életképes" csakúgy elmondanám neked. 2-3 ill. 4 nap, az KIZÁRT! Ilyen nincs. Maximum 8 óra, mint mondtam.
Kérdezőnek: A menstruáció előtti pár napban sokkal nagyobb a valószínűsége a teherbeesésnek, mint menstruáció után. Sőt menstruáció utáni 1-2 napban, elég kisesélyes a teherbe esési folyamat! De persze nem árt, ha veszel egy tesztet. De megnyugtatlak, TUTI, hogy nem vagy terhes, vagy "megeszem a kalapom"! :)
Bírom, hogy mindenki olyan okos, hogy már esélyeket írogat, de azt sem tudjuk hány napos a ciklusod meg a menzeszed.
Ha rövid a ciklusod, simán lehetett már peteérésed menzesz után két nappal. Ha hosszabb, akkor kicsi rá az esély.
Ráadásul a menzesz után két nappal marhára nem nyújt információt. A ciklust a menzesz első napjától számoljuk, nem értem miért nem vagy képes azt írni, hogy hanyadik napja volt a ciklusodnak. A kisujjamból kellene kiszopni, hogy te hány napig vérzel?
e nem fogod fel, hogy "a menstruáció után két nappal" baromira nem ad semmi információt? Ennyire gyenge vagy bioszból?
Azért nem mindegy, hogy vkinek 21 napos a ciklusa, vagy 35, és hogy 3 napos a vérzése vagy 7...
Ilyen infók nélkül nem lehet megmondani, hogy "mennyire termékeny". De ha a női ciklussal nem vagy tisztában (márpedig mint látszik, nem vagy vele tisztában), akkor mi a francért szexelsz?
Bizonyára azért kérdezte, mert nem tudja a kérdésre a választ. Nem nagyképüsködni kell, hanem feltenni a kérdéseket, amiket járatlanságból ő nem válaszolt még meg.
Amúgy tényleg fontosak az említett adatok, de menstruáció után mindig kisebb az esélye a várandóságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!