Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A mesntruáció alatti szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mesntruáció alatti szex mennyire biztonságos? Tuti, hogy nem esek teherbe? És az számít, hogy a menstruáció hanyadik napján történik?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 07:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem a válasz: Fúj!

Sose csinálnám vérzés alatt... inkább védekezz rendesen.

2010. ápr. 26. 08:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ááá a jó tengerész a vörös tengeren is tengerész.....

de akkor is kell védekezni,erre nincs ember aki garanciát vállalna,hogy nem esel teherbe

2010. ápr. 26. 08:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem garancia arra, hogy nem esel teherbe. Másodszor pedig gyönyörű fertőséeket szedhetsz össze így.
2010. ápr. 26. 08:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Az elsőnek annyit, hogy én is így voltam vele sokáig :) teljesen megértelek a Pfúj miatt. De a barátom rábeszélt ;) Meg állítólag jótékony hatásai is vannak a dolognak.

De akkor óvszer nélkül akkor se...

2010. ápr. 26. 08:29
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

"Meg állítólag jótékony hatásai is vannak a dolognak."

- Igen, pl. a menstruáció alatt nyíltabb hüvelyszáj miatt hajlamosabb vagy a fertőzésekre, és akár egy olyat is összeszedhetsz, amelytől később meddő leszel. Jól hangzik, ugye?

2010. ápr. 26. 08:34
 6/16 anonim ***** válasza:
33%
Bocs, nem hüvelyszáj, hanem méhszáj. Korán van még...
2010. ápr. 26. 08:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Miért kell mindenkit cseszegetni aki ien kérdést tesz fel. Ha ő azt szereti az az ő dolga. Nincs senkinek joga véleményt mondani róla. Már úgy unom. Mindenki jön ezekkel a fertőzéses dumákkal. Ha válalja a kockázatot az megintcsak az ő dolga. Nekem sem lett még tőle semmi bajom. Mindenkinek a maga dolga h mi esik neki jól az ágyban. Én is csak annyit mondanék a kérdezőnek h azért használjon gumit. :)
2010. ápr. 26. 08:40
 8/16 anonim ***** válasza:

Utóbbinak: a kérdés így hangzott: "A mesntruáció alatti szex mennyire biztonságos?"

És ezek után nem írhatjuk már le, hogy nagy a fertőzésveszély? Akkor minhek kérdezni, ha csak a bólogatnunk kell?

2010. ápr. 26. 08:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Sztem nem arra volt kiváncsi h leszólják, hanem h tájékoztassák. És ha tovább olvasol akk kiderül h konkrétan a terhességtől tart.
2010. ápr. 26. 08:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Tájékoztattuk. Ahogy arról is, hogy nincsenek igazábán jótékony hatásai.

Az, hogy mit érez leszólásnak, már az ő dolga.

2010. ápr. 26. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!