Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mesntruáció alatti szex mennyire biztonságos? Tuti, hogy nem esek teherbe? És az számít, hogy a menstruáció hanyadik napján történik?
Szerintem a válasz: Fúj!
Sose csinálnám vérzés alatt... inkább védekezz rendesen.
ááá a jó tengerész a vörös tengeren is tengerész.....
de akkor is kell védekezni,erre nincs ember aki garanciát vállalna,hogy nem esel teherbe
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az elsőnek annyit, hogy én is így voltam vele sokáig :) teljesen megértelek a Pfúj miatt. De a barátom rábeszélt ;) Meg állítólag jótékony hatásai is vannak a dolognak.
De akkor óvszer nélkül akkor se...
"Meg állítólag jótékony hatásai is vannak a dolognak."
- Igen, pl. a menstruáció alatt nyíltabb hüvelyszáj miatt hajlamosabb vagy a fertőzésekre, és akár egy olyat is összeszedhetsz, amelytől később meddő leszel. Jól hangzik, ugye?
Utóbbinak: a kérdés így hangzott: "A mesntruáció alatti szex mennyire biztonságos?"
És ezek után nem írhatjuk már le, hogy nagy a fertőzésveszély? Akkor minhek kérdezni, ha csak a bólogatnunk kell?
Tájékoztattuk. Ahogy arról is, hogy nincsenek igazábán jótékony hatásai.
Az, hogy mit érez leszólásnak, már az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!