Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mesntruáció alatti szex mennyire biztonságos? Tuti, hogy nem esek teherbe? És az számít, hogy a menstruáció hanyadik napján történik?
1: egy csomó nőnek menstruáció alatt van peteérése
2: bekövetkezhet soron kívüli peteérés is a ciklus akármelyik napján, amennyiben szex közben annyira a mennyekben érzed magad (nem kell feltétlenül orgazmusnak is lennie), hogy a tested, mely szaporodásra van beállítva, észleli, hogy most milyen könnyű lesz, és gyorsan "megéret" egy petét.
A fentieket a nőgyógyászom mondta, tehát soha ne szeretkezz védekezés nélkül.
Amúgy én is szoktam menstruáció közben, csak nem a legerősebb napokon, mert akkor nem látok a fájdalomtól :D, és eddig még soha semmit nem szedtem össze, de nem tartom kizártnak az előttem szólók érveit, ezért teszem olyan partnerrel, akiben teljesen megbízom: a párommal, akivel 3 éve vagyok együtt.
Köszönöm annak, aki megvédett! :) Tényleg csak tájékozódni akartam, és arra voltam kíváncsi mennyire valószínűtlen/vagy valószínű a terhesség, nem pedig arra, hogy kinek mi a gusztustalan!!! A fertőzések pedig szerintem teljesen hajlamfüggők. A barátomtól még sose kaptam el semmit, mert mindig figyelünk a higiéniára, nemúgy pl a strandon vagy a suli wcjébe. De azért köszi a figyelmeztetéseket, látom én a jószándékot :)
Jótékony hatásként pedig arra gondoltam, hogy csökkentheti a menstruációs görcsöket, és pl azoknak a lányoknak, akik nem nedvesednek be kellőképp (genetikai okok miatt), ilyenkor könnyebb dolguk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!