Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így bárki vele, hogy annyira utálja a gumit, hogy ha csak az van, mint egyedüli lehetőség, inkább az egész numerát hagyja a francba?
Jézusom kérdező, nem olvastam végig, csak amit nekem, a 20-as válaszolónak címeztél.
Nem én fogok menni macskákért ezzel a hozzáállással, hanem te fogsz menni recskázni, mert egy nőnek sem fogsz kelleni. Igen. szívjon csak a csak a csaj drága Őférfiassága miatt. Hajlandó lennék kompromisszumot kötni, csak nem ilyen agyatlan tuskóval, amilyen te vagy, ugyanis van más módszer is ami hormonmentes, az óvszeren kívül.
Remélem, nem találsz magad mellé olyat, aki képes a drága élvezeted miatt a fél gyógyszertárat végigpróbálni... képzeld, én trombózis kaphatok a gyógyszertől, az orvos tiltott el tőle. Ha barátnőd lenne ebben a helyzetben, neki is ugyanezt mondanád, hogy akkor menj macskát venni? Hát barátom, épeszű nővel ezt nem fogod eljátszatni...csinálj magadból kísérleti patkányt inkább. Még ugyan nincs piacon, de a férfi fogamzásgátló ellen fogadjunk, hogy a magad fajta fújjolna a leginkább...undorító egy alak lehetsz, hála Istennek az magukat férfiaknak nevező lényektől eddig megmentett az ég és remélem ez után is meg fog. :S
Ugyanitt macska eladó.
P.S:
Képzeld el, hogy a "fogadjuk-magamfajta" nagyon is várja már évek óta a férfi fogamzásgátlók piacra dobását, csak sajnos hiába.
Sztem direkt nem fejlesztik ki, nem teszik fogyasztásra alkalmassá, de ez lényegtelen.
Ha viszont végre hozzá lehet majd jutni, hát a magamfajta biztosabban fogja szedni, mint ti és nem fog hivatkozni "pici rókácskára, fosocskára, elfejtcsizésre", mert annak a jutalma nem lesz soha ingyenpénz egy másik embertől, még ha akarnánk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!