Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így bárki vele, hogy annyira utálja a gumit, hogy ha csak az van, mint egyedüli lehetőség, inkább az egész numerát hagyja a francba?
Egyszerűen gyűlölöm. Eleinte nem volt gondom vele, mert nem tudtam milyen nélküle. Egy idő után váltottunk fogamzásgátlóra, mert volt hogy elfogyott a gumi, drága is volt (csak durexet használtunk) és volt egy szakadásunk is. A megszakítás szóba sem jöhetett egyikünknél sem.
Mikor először csináltuk gumi nélkül húú, hát azt elmondani nem lehet :) Mikor pedig újra kellett egy elfelejtett bogyóbevétel miatt.. A legrosszabb 2hetem volt, a végén már nem is próbálkoztunk vele 18L
Azt kívánom neked kedves kérdező, hogy csak nézegesd a bejáratokat, aztán majd írj egy újabb kérdést, hogy mit kell csinálni ha elkaptam a hív vírust. Mert ugye azt tudod, hogy annak semmi külsőleges jele nincsen. Sőt, még a tulajdonosa sem biztos, hogy tud róla amíg csak lappang benne. Ja és most csak egyet említettem a sok közül, amit még beszedhetsz anélkül, hogy tudomást szereznél róla.
14-15 évesen még én is azt mondtam, hogy utálom a gumit, és dúltam fúltam mikor fel kellett vennem, de felvettem mindig. Semmibe veszed a nőt ha rákényszeríted az agyatlan gondolkodásodat és gumi nélkül mész neki.
12-es
Egyrészt mondtam, h akkor inkább meg se dugom, mint hogy gumit húzzak, másrészt feltettem kérdésnek időközben, hogy akkor sima petting mehet helyette, harmadrészt a HIV a leghülyébb érv ma. Csak a drogosok és homokosok közt létezik és náluk is eléggé keveseknek.
Akkor mondd inkább a HPV-t, valamelyik Hepát, mert valósabb veszélyt jelent.
14-es
Teháát akkor a terhességedtől való félelem helyett mindenképp én szenvedjek a borzalmasan szar szextől, ezt akarod mondani?
Amúgy az előváladéktól nem lehetsz terhes. Ez is egy városi legenda, ami jószolgálatot tesz, addig se lesznek balesetek, amíg az emberek félnek bedugni is...
Viszont ha megkérdezel egy szülészt, nőgyógyászt, el fogja mondani, hogy szinte alig van rá esély. Gyakorlatilag a gumi használata melletti esélyekkel egyenlő.
Ami inkább rizikós, ha elélvezés után farokmosás nélkül dugják be a következő menetben.
Amúgy ceterum censeo szájon át nem lehet teherbe esni.
En 35 eves vagyok.
Eddigi eletem soran egyszer probalkoztam gumival szexelni, de meg elmenni se birtam benne. Egyszeruen szar volt.
Mint irtam 35 vagyok, volt azert jo par csaj eddigi eletem soran akivel egyutt voltam.. voltak durvabb kicsapongasok is az eletemben.. mostanra hazas vagyok, van egy fiam is... neha meg elofordul hogy az asszony mellett felrekacsintok...
De a mai napig egyszer sem kellett semmilyen okbol nemibereg/borgyogyaszhoz mennem.
Ugyhogy en azt mondom, ha az ember esszel csinalja es nem fekszik le minden jott ment szutyokkal, akkor sima ugy.
Ja es terhes se lett senki aki nem akart.
Kockazatosabb.. ezt beismerem. De gumiban dugni olyan, mint ruhaban furdeni.. szart se er.
Inkabb kevesebbet, de minosegit.
'Teháát akkor a terhességedtől való félelem helyett mindenképp én szenvedjek a borzalmasan szar szextől, ezt akarod mondani?'
Tehát neked a saját élvezeted fontosabb mint más biztonsága (ha már a betegségektől nem félsz)? Szerinted egy szr szex van olyan rossz mint egy nem kívánt terhesség, abortusz. Hát gratulálok beléptél az önző, állati szinten leledző férfiak sorába! Legyél büszke magadra! Egy dugás mindenek felett! Aztán ha mégis elkapsz valamit vagy gyereked lesz akkor remélem ugyanolyan vidám leszel és nem a nőt fogod hibáztatni!
Na akkor most felteszek egy másik kérdést, a másik oldalról:
"Van még így bárki vele, hogy annyira utálja a tablettát, hogy ha csak az van, mint egyedüli lehetőség, inkább az egész numerát hagyja a francba?"
Mert ha a pasim ezt nem hajlandó felfogni, hogy én senkinek a kedvéért sem fogom ilyenekkel mérgezni magam és az egészségemet veszélyezteti, hogy egy pár század milliméteres gumiba bele ne pusztuljon Őférfiassága, akkor mehet is ki ahol bejött.
Te könnyen beszélsz, hogy így fújj gumi meg úgy fujj kérdező, nem neked kell utána endokrinológushoz meg nőgyógyászhoz futkosni életed végéig a tönkrement hormonrendszered miatt vagy viselni a mellékhatásokat. Csak úgy megsúgom, ha találsz is ilyen csajt, aki szívesen rágja ezeket, ott is előfordulhat, hogy szünetet kell tartani, antibiotikum mellett kell kiegészítő védekezés, mert különben simán teherbe eshet, szóval ezt így fontold meg, mert a csajt nem kényszírheted abortuszra ha már teherbe nyomtad, akkor viszont fizetheted a gyerektartást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!