Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így bárki vele, hogy annyira utálja a gumit, hogy ha csak az van, mint egyedüli lehetőség, inkább az egész numerát hagyja a francba?
19-es
Szóval számodra evidens, hogy a férfinek mindenképp legyen szar a szex.
Semmi más alternatíva nem létezik a kis fejecskédben?
És még én vagyok az önző.
A HIV-nek jobb lenne, ha utánanéznél kicsit.
Messze nem olyan elterjedt KK-Európában, mint azt hiszed. ráadásul már nem is olyan veszélyes, mint sok egyéb dolog, nem is annyira fertőző és elég erős gyógyszerek állnak rendelkezésre.
Nem azt mondom, hogy szívesen elkapnám, de vannak ennél jóval fenyegetőbb dolgok is.
De mondom, nézz utána. Ha még most is a 90-es évekből való figyelmeztető szórólapok vannak a fiókodban, akkor jobb, ha kicsit updateled magad.
Mondjuk amilyen fapinának tűnsz, én még közös tűt se használnék veled, nem hogy dugnék...
20-as
elég könnyű így pofázni és "pár milis gumiról meg Őférfiasságáról" hadoválni nagy lekicsinylően.
De tudod mit, tegyünk egy próbát.
Húzz a fejedre egy gumit, csak pár milliméter, és csókolózz így a srácoddal. Ha azt mondod, hogy fa.sza és ugyanolyan érzés, akkor vállalom a gumiban dugást magam is.
Deal?
Amúgy eddig minden barátnőm szedte a tablettát és egyiknek sem volt semmi baja. Se hízás, se libidócsökkenés, se semmi. Azt hiszem ez is egyféle természetes szelekció lesz: te, aki nem vagy hajlandó, képes, egészségügyileg elviselni a megfelelő tabit se, nem fogsz kelleni a férfiaknak és annyi, mehetsz is a macskákért a kereskedésbe...
Igazából jók a tabletták(nagy kár, hogy számunkra a mai napig nem voltak képesek ilyen minőségű, hatékonyságú és ugyanennyire mellékhatásoktól mentes tabikat, én lennék az első, aki szedni kezdi) és max te vagy az, aki nem akarja megtalálni a megfelelőt.
Szóval szerinted meg evidens, hogy mindenképpen a nő szívjon a védekezéssel, a te szent élvezeted miatt? Mert a gumin kívül mi van még amit nem a nőnek kell alkalmaznia? Semmi! Ha ilyen nagy a szád, miért nem kötteted el magad? Ja persze azt nem, te arra is igényt tartasz gondolom. Közben a nő tömje magát szr gyógyszerekkel, esetleg dugdosson magába különböző fémeket, műanyagokat, gyűrűket, kúpokat és egyéb horrorisztikus eszközöket! Tök buli dolgok ezek, csak azért hogy te nagyot élvezhess! Vajon akkor is ilyen okos lennél ha neked kéne a seggedbe vagy a farkadba mondjuk egy spirált feldugni és azzal élni? De persze még így is te jársz jobban, mert nem te leszel terhes.
Amúgy meg minden egyes kommenteddel csak jobban megerősíted a gyanút, hogy egy hímsoviniszta, tanulatlan bunkó vagy. Persze a nő hibája ha nem jó neki a gyógyszer! Akkor kihalásra ítéltetett! Amiről te ugyebár olyan sokat tudsz! Miért is? Orvos vagy? Esetleg nő? Hallod magad amikor ilyeneket hadoválsz? xD
Én eddig 4 féle gyógyszer szedtem. Ebből 1-ről kiderült, hogy már rég betiltották külföldön és egy csomóan MEGHALTAK tőle. Ennyit a magyar orvosok szaktudásáról. 2-től folyton vérzek (magyarán no szex) és mind a 3-tól depressziós voltam és 0 libidóm volt (utóbbi engem nem zavar, de hát ugye szegény pasik meg a "szükségleteik"...), a 4-nek nem tudom milyen hatása lett volna, mert az azonnal jelentkező migréntől nem bírtam olyan sokáig, hogy kiderüljön! És persze a minden átszokáskor jelentkező hetekig tartó hányingerről ne is beszéljünk... Emellett az apámnak magas vérnyomása van, anyámnak meg durva visszerei. Gondolom mivel olyan nagy szakértő vagy, tudod, hogy ezek miért fontosak... De biztos ez is az én hibám és ki kellene próbálnom a 624. fajtát is, hogy a férfiaknak jó lehessen. :) Esetleg nyugodjak bele, hogy egy selejtes szr vagyok és vegyek macskát. xD Még szerencse, hogy a többség nem ilyen unintelligens ősember, mint te.
Nem az a baj, hogy te nem szexelsz gumival, hanem az, hogy milyen bunkón és önzően fejezed ki és milyen meggyőződéssel terjeszted a pontatlan h*lyeségeket...
Tudod akármilyen okosnak hiszed magad, nézegetéssel nem lehet megállapítani, hogy valaki beteg-e. Az előéletét meg, te Átlag Józsika, nem fogod tudni ellenőrizni, legfeljebb elhiszed amit mond, vagy amit pletykálnak. Úgyhogy ha másé nem, a te érdeked lenne a gumi és remélném hogy pofára esel, csak azt más is megszívná.
"Mert a gumin kívül mi van még amit nem a nőnek kell alkalmaznia? Semmi!"
Megszakítás
Spirál
Hüvelytabletta
Bőr alá ültethető izé
pesszárium
Orális szex
...
"Ha ilyen nagy a szád, miért nem kötteted el magad? "
Nevetni fogsz, de akartam. Az van, hogy a herék attól még termelik a cuccot és annak valahol utat kell találnia. Vagy ott marad és cisztává lesz vagy a hasüregben gyülemlik... Elég jól hangzik nemde?
"Tök buli dolgok ezek, csak azért hogy te nagyot élvezhess!"
Tehát akkor válaszolj kérlek: a férfi élvezete egy nagyon picit sem számít neked, ugye?
"Esetleg nyugodjak bele, hogy egy selejtes szr vagyok és vegyek macskát."
Ez most így durván hangzik, de sztem igen. Ha ezeket így elmondanád egy férfinak, egész biztosn valami jobb genetikájú nőt keresne, mert vannak bőven. Nekem sose volt ennyire problémás nőm és megvallom neked, hogy nem is akarnék ilyen nyűgös, beteges, élhetetlen és az én örömömet ennyire leszaró lánnyal kötelékbe kerülni.
De azért gondolom, hogy ez valamilyen szinte érthető is a te szemszögedből.
"Úgyhogy ha másé nem, a te érdeked lenne a gumi és remélném hogy pofára esel, csak azt más is megszívná."
még egyszer elmondom hát, hogy a gumi sem véd meg a nemi betegségek tömkelegétől, szóval ez az érved egyszerűen halott, halva is született.
De akkor elmondom neked, int átlag Józsika az átlag alatti Timcsikének, hogy biztos módszer nincsen, de a szemrevételezés is több, mint a semmi, mert hólyagok, szagok, sebek, tetvek pl láthatóak.
Egy egészséges és tiszta puncis nő pedig nagyobb valószínűséggel lesz teljesen egészséges és tiszta, mint egy olyan, akit meg se néztél semennyire.
Látom, alkalmazod a tipikus, nézzünk levegőnek mindent ami kicsit is aláássa az érveiket stratégiát.
Tehát akkor mégegyszer:
Megszakítás
Spirál
Hüvelytabletta
Bőr alá ültethető izé
pesszárium
Orális szex
Ezek közül melyik az amit nem a nőnek kell alkalmazni, vállalni a vele járó kockázatot és kényelmetlenséget okoskám?? Mégegyszer megkérdezem: te mondjuk élnél egy spirállal a seggedben? A megszakítás nem védekezés, de persze csak a nő lesz tőle terhes, az orális szex megint csak olyan dolog, hogy a nőnek egy futó kapcsolatban igen nagy kockázattal kellemetlen ha olyan bunkókat fog ki mint te, de még amúgyis csak semleges. Esetleg a viszonzásban reménykedhet... Igazán felemelő kilátások. Közben neked az egyetlen feladatod, hogy durrants egy nagyon. Esetleg hajlandó vagy befizetni a költségekbe. Még a drága golyóidat is félted, de persze a nő az nyugodtan tömje magába a hormont, mert te megmondtad, hogy annak nincs mellékhatása! Hogy oda ne rohanjak! Igen, valóban nagyon önzetlen és egyenlő viszonyokkal állunk itt szemben. Magyarán szexet, a jó szexet - mert szerintem te vagy az a fajta akinél elvárás a szopás, anál és minden egyéb produkció különben elküldöd őket mellém átlag alatti macskás Timikének - azt elvárod, de áldozatot azt nem vagy hajélandó hozni semmifélét. Gondolom még attól is kivagy ha előtte 5 percet udvarolni kell a nőnek...
Tehát akkor válaszolj kérlek: a férfi élvezete egy nagyon picit sem számít neked, ugye?
Igen számít, amennyiben nem én káromra történik azért mert a férfi önzően csak magával törődik szex közben, vagy mert elvárja, hogy károsítsam magam miatta. Tudom, hogy a sok állatias ösztönökön élő férfinak ez szentségtörés, egy ember egészsége mindig és mindenhol fontosabb lesz mint a szexuális élvezete.
"Ezek közül melyik az amit nem a nőnek kell alkalmazni, vállalni a vele járó kockázatot és kényelmetlenséget okoskám?? "
Így van, a nőnél kell alkalmazni, de ha nincs mellékhatása, akkor mi a problémád?
bőr alá ültethető adagoló - tessék, magyarázd meg, hogy ezt pl. miért nem?
"Esetleg a viszonzásban reménykedhet... "
Jé, hoppá, csak előkerült a szex élvezeti értéke is számodra, csak az kellett hozzá, hogy a nő élvezete legyen a kérdés. Cuki, nem? :)
"azt elvárod, de áldozatot azt nem vagy hajélandó hozni semmifélét."
Timikém, honnan veszed, hogy nem vagyok hajlandó áldozatot hozni? Ez csak a te feltételezésed, mert most jól esik démonizálni engem, ennyi.
Én vagyok kettőnk közül még mindig a sokkal inkább kompromisszum kész, ez a nagy büdös igazság.
Én csak a gumira mondtam, hogy soha, te viszont csak a gumira mondod, hogy valaha. Nézzél szépen magadba, mert sztem érdemes lenne.
Okoskám, szerinted a bőr alá ültethető dologban aminek a nevét sem tudod, mi van, csillámpor? És még véletlenül sem hormon amivel ugyanott vagyunk? Mennyire gyakori az országban, mennyit kell fizetni érte és miből gondolod, hogy mindenkivel kompatibilis (ja tudom, akivel nem az selejtes)? És miért éri meg a nőnek ez az egészségügyi kockázat és kiadás egy alkalmi vagy friss kapcsolatban? Erről ennyit. Azt most hagyjuk, hogy nincs mellékhatása, akármilyen meggyőződéssel ismételgeted a butaságaid, attól még nem lesznek igazak. Olyan gyógyszer nincs amelyiknek nincs mellékhatása. Nem egy cukorkáról beszélünk. A kérdés az, hogy megéri-e vállalni. Na most egy gumit utáló férfinél nagyobb indok kell ahhoz, hogy megérje. A legh*lyébb ember is ösztönösen érezi, hogy folyton gyógyszereket tömni magunkba nem normális és egészséges.
Az olyan lazán emlgetett spirál pélédául komoly görcsökat és vérzést okozhat. Arról nem is beszélve, hogy a többségét csak szülés után lehet alkalmazni. Ja és még hormon is van némelyikben. Ha már az a tény hidegen hagy, hogy egy idegen testet kell a nőnek magába dugdosnia és hordoznia...
A pesszárium szerinted mennyire ismert az országban? Mennyire biztonságos? Mennyire egyszerű és kényelmes felhelyezni? Ó igen, nagy buli a lányoknak minden szex előtt a méhszájukat bsztatni. Egy alkalmi kapcsolatban alapból kiesik mivel órákkal előtte kell feltenni. Oh wait, a rákenhető spermicidről megfeledkeztem? Fincsi vegyszer.
Remélem azt azért nem kell magyaráznom, hogy a hüvelykúp miért öli meg a hangulatot. Mi van ha nem bírja a szervezete? Ja tudom, akkor selejtes. :D Meg különben is olyan poén vegyszereket dugdosni minden nyílásunkba. Esetleg a hatékonyságának utánanéztél? Neked biztos megéri egy szabad menetért, de egy nőnek még mindig túl nagy kockázat a teherbeesés.
Amúgy megismétlem: még mindig nem az a baj, hogy te nem húzol gumit. Egy okos, óvatos nő úgyis elhajt, mert talál másik 1000 férfit aki gumiban is boldogan megdugja, a h*lyéje meg megérdemli ha terhes lesz vagy beteg. Az a baj, hogy ilyen unintelligens, hímsoviniszta módon fejezed ezt ki, és hogy mekkora erőbedobással és meggyőződéssel terjeszted a hibás információkat.
"És még véletlenül sem hormon amivel ugyanott vagyunk?"
Hormon.
És most te válaszolj nekem.
1mg és 1g közt hány nagyságrend a különbség?
Nézz utána szakembereknél, hogy mekkora kockázatot jelentenek valójában ezek a szerek.
Az Aspirin, a savlekötők vagy antibiotikumokkal egy szinten van a mellékhatás, csak a megfelelőt kéne szedned.
"És miért éri meg a nőnek ez az egészségügyi kockázat és kiadás egy alkalmi vagy friss kapcsolatban?"
Ezt mindenki maga dönti el. A legtöbb ismerősöm folyamatosan szedi az antibébit párkapcsolattól függetlenül.
Ha alkalmi kapcsolatokba megy bele, akkor már elég álszent dolog csak a gumit követelni, nem?
A lapostetű átugrik rajta, a HPV is. Vagy szelektíven félsz csak?
" Olyan gyógyszer nincs amelyiknek nincs mellékhatása."
Így van. akkor ugye soha nem is szedsz semmilyen gyógyszert?
"Remélem azt azért nem kell magyaráznom, hogy a hüvelykúp miért öli meg a hangulatot."
És itt meg is álltam...
Szóval akkor most mondd meg egyszer és mindenkorra, hogy számít-e neked az a qrva hangulat vagy sem?
Nekem tűnik csak fel a kettős mércéd, komolyan?
"Az a baj, hogy ilyen unintelligens, hímsoviniszta módon fejezed ezt ki, és hogy mekkora erőbedobással és meggyőződéssel terjeszted a hibás információkat."
Ha ez a bajod, akkor miért próbáltál meg cáfolni?
Nem vagy egy okos ember, de ennél sokkal rosszabb, hogy egy végtelenül kifacsart, száraz kórónak tűnsz.
Nincs szükség semmilyen gumira. elég, ha csak rád gondol az ember és jobb ötletnek tűnik egy közepesen langyos sör is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!