Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ennyi ember szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember szerint normális dolog?

Figyelt kérdés

--> ha becsúszik a baba valakiknél, akkor inkább szülje meg és adja intézetbe, ha nem tudja valamiért vállalni (anyagiak, életkor stb. )

Nos, olvasgattam a régebbi kérdések között az abortusz témáról. Persze szerintem is tág ez a téma, sokféle gondolkodásmód létezik, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK, mert nagyon sokan írták, (most így nagy vonalakban fogalmazva), hogy az abortusz bűn, inkább szüld meg, aztán add örökbe.(kb) Bocs, de ezt nem tudom meg érteni. Csak a véleményetek érdekelne.

2010. ápr. 8. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
50%

ez mekkora szar komment már, bazeg:S

képtelenek vagytok felfogni, h itt senki sem beszél arról h öljük meg a már megszületett intézetis gyerekeket? ők már megszülettek, élnek, emberek...senki sem akarja őket megölni...ellenben egy magzat, az még nem egy megszületett, kifejlett ember. megnem született embert NEM LEHET MEGÖLNI. fogjátok már fel, h egyik komment sem vonatkozott arra h öljük meg most rögtön az összes intézetis gyereket, mert úgy jobb nekik.

itt arról van szó, ha még magzatkorában megakadályozták volna a megszületését, akkor nem ment volna ilyeneken keresztül. és magzatot megakadályozni a megszületésben abszolút nem egyenlő azzal h megölünk egy embert.

2010. ápr. 9. 11:05
 72/86 anonim ***** válasza:
6%

Fel vagyok háborodva!!!!

Mi az hogy nem gyilkosság az abortusz? Hogy lehetnek ilyen kegyetlen emberek? Jobb megölni, minthogy esélyt adni hogy élhessen? A magzatnak is dobog a szive és érez!! Ez bizonyított tény!! GYILKOSSÁG!! Remélem az ilyeneknek soha nem lesz gyereke! És védekezni kell!! Meg nem kell 12 évesen szexelni! Ha meg becsúszik a baba, akkor tartsa meg! És ha nem tudja eltartani, szülje meg, mondjon le róla és akkor normális szülőkhöz kerül!! Én 19 vagyok de mindenképp megtartanám a babámat! Soha nem ölném meg a saját vérem!! Hogy lehet azzal a tudattal élni, hogy vki elveteti a babát!! És tudja hogy kb most 1 éves lenne stb...!! Nincs szíve az ilyen embernek! Jah és ha annyira nagy baj lenne a baba, akkor addig nem kell szexelni!! Ha meg ahhoz van bátorsága akkor annyi becsület legyen benne hogy megszüli!! Meg a pasikba is! Ha szexet akar, akkor támogassa a barátnőjét ha már terhes lesz! De ugye ilyenkor lelép a legtöbb pasi(TISZTELET A KIVÉTELNEK)! Arra már nincs merszük hogy vállaják! Inkább könnyebb az abortusz! Remélem betiltják az abortuszt vagy elérhetetlen lesz az ára!!! Persze méhen kívüli terhességnél muszáj, mert ugye akkor meghalna az anya és a baba is! De azon kívül gyilkosság!! Undorító, erkölcstelen dolog!!!

19L

2010. ápr. 9. 11:07
 73/86 anonim ***** válasza:
pffff...naneeee:S kíváncsi vagyok ha lenne egy lányod, akit mondjuk 15 évesen megerőszakolnak és teherbe esik, h akkor mit tennél, ha az abortusz belenne tiltva vagy elérhetetlen lenne az ára. gondolkodj mielőtt megszólalsz...és meg sem született embert pedig NEM LEHET MEGÖLNI. csak már megszületett embert lehet megölni.
2010. ápr. 9. 11:15
 74/86 anonim ***** válasza:
DE meglehet ölni, mert már dobog a szíve!! És nem fogják megerőszakolni a lányomat, mert vigyázok majd rá!! Ha meg csak úgy terhes lenne, soha nem írnám alá a papírt hogy elvetesse! Ha szexel viselje a következményeit!! Akármennyire szeretném a lányom, ezt soha nem tenném meg érte hogy beleegyezeke a saját unokám meggyilkolásába!!
2010. ápr. 9. 11:30
 75/86 anonim ***** válasza:

hiába dobog a szíve a szó jelentése szerint megölni csak azt lehet, aki megszületett. hazsnálj erre más szót, mert a megölés nem helyes.

vigyázni meg nemtudsz annyira a lányodra h ne erőszakolják meg, hacsak nem iratod be kungfu edzésre, vagy magadat és mindenhova elkíséred.

ha nemlenne abortusz, káosz uralkodna az országban és mindenhol máshol.

a szex pedig nemegy olyan dolog ami gionosz és rossz és vállalni kell a következményeit. akármennyire vigyáznak az emberek, becsúszni becsúszhat. és egy becsúszott baba nemlesz olyan, mint egy tervezett baba

2010. ápr. 9. 11:50
 76/86 anonim ***** válasza:

Látom már kicsit elterelődött a vita. Nos én is azt mondom, hogy ha úgy alakul, akkor inkább hordja ki és mondjon le róla, de tényleg mondjon le róla. Viszont ehhez nem mindenkinek van bátorsága.

Akármennyire is nem szoktam egyet érteni a 76%-ossal, most javarészt igazat adok neki. Meg kellene tartani a gyereket annak, aki védekezés mellett esik teherbe? Mert akárkivel előfordulhat. Kíváncsi vagyok a lányod mit szólna hozzá, ha te köteleznéd rá, hogy megszülje, holott egy porcikája sem kívánta a terhességet, meg is tett érte mindent, hogy ne legyen terhes, de mégis úgy alakult. Marha jó lesz a gyereknek is, ugye?

Az abortuszt pedig pont ezért nem fogják betiltani, mert ígyis tele vannak a nevelőintézetek, annak ellenére, hogy az abortusz engedélyezett. Gondolkozhatnátok, mielőtt beszéltek...

És most nem azokról volt szó, akik felelőtlenség miatt teherbe esnek, mert az valóban az ő hibájuk.

Én azt tartom undorítónak, aki védekezésként használja az abortuszt, tehát évente 3-4 abortuszra megy, na ez undorító, de nem kívánt terhesség azzal is előfordulhat, aki nem felelőtlen vagy buta és nem hinném, hogy etikus lenne, ha köteleznék arra, hogy megtartsa a gyereket...

2010. ápr. 9. 12:07
 77/86 anonim ***** válasza:
sokan úgy beszélnek a gyerekről, mint egy büntetés. ha nem védekeztél, szüld meg, tartsd meg. ha szexelsz vállald a következményét. (következmény=gyerek) komolyan mintha vmi büntetésről lenne szól...ez etikus szerinted? nem a 83%-osnak szól a kommentem hanem a 19 éves abortuszbetiltósnak.
2010. ápr. 9. 12:10
 78/86 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van most 76%-os, a dolog nem úgy működik ahogy egyesek elképzelik. Undorító, ha valakinek a fejéhez vágják, hogy volt abortusza, és tényleg azoknak van a legnagyobb arca, akik ugyanezt tennék. Fennhangon mindenki mondja, hogy megtartaná, de ha önmagát sem tudja eltartani akkor biztosan elgondolkozna az abortuszon is. Nem mindenki tehet róla, hogy teherbe esik. És azt írja, hogy akinek gond lenne a baba, az ne szexeljen. Jah és akkor gyakorlatilag ne szexeljen az, aki 30 éves kora előtt nem tud gyereket vállalni?

Mondjuk a vita meddő, mert az abortusz érthető okokból sosem lesz betiltva, az ára pedig sok ember számára jelenleg is megterhelő.

2010. ápr. 9. 12:15
 79/86 anonim ***** válasza:
Ja, és sokak szerint szex=gyerekgyártás. Francokat... Kicsit tényleg szétnézhetne valaki egy intézetben és eldönthetné, hogy azokat a magzatokat sajnálja jobban, amik még nem voltak kifejlődve, vagy azokat a gyerekeket, akiknek romokban a lelkük.
2010. ápr. 9. 12:16
 80/86 anonim ***** válasza:

"Ez a "megölés" ez megint nem így van. Az abortusz az nem megölés, az még egy nem kifejlett emberi lény. Az magzat, vagy embrió."

De, meg lehet ölni. Minden szerve megvan már, ami neked, sőt! A petefészkében is már ott vannak a következő generációhoz szükséges peték! Teljes értékű emberi lény. Ilyen erővel egy csecsemőt is agyonüthetsz.. az is önállótlan, tehát nem ember??? Annyi a különbség, h az embriót nem látod és nem tudod/nem akarod elképzelni, hogy az egy ember. Pedig az.

2010. ápr. 9. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!