Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ennyi ember szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember szerint normális dolog?

Figyelt kérdés

--> ha becsúszik a baba valakiknél, akkor inkább szülje meg és adja intézetbe, ha nem tudja valamiért vállalni (anyagiak, életkor stb. )

Nos, olvasgattam a régebbi kérdések között az abortusz témáról. Persze szerintem is tág ez a téma, sokféle gondolkodásmód létezik, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK, mert nagyon sokan írták, (most így nagy vonalakban fogalmazva), hogy az abortusz bűn, inkább szüld meg, aztán add örökbe.(kb) Bocs, de ezt nem tudom meg érteni. Csak a véleményetek érdekelne.

2010. ápr. 8. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
64%
Az abortuszról pedig. Nem feltétlenül az megy abortuszra, aki nem védekezett. Tabletta mellett is teherbe szoktak esni, lekötött petevezető ellenére is teherbe szoktak esni, spirál, pesszárium és esemény utáni tabletta mellett is teherbe szoktak esni. Kötelezni kellene talán őket, hogy szüljék meg, holott mindent elkövettek a terhesség ellen? Szerintem ez nem így működik. A másik pedig, hogy azoknak is meg kellene szülniük a gyereket, akik nemi erőszak áldozatai? Szerintem nem.
2010. ápr. 8. 18:10
 42/86 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül szokás elég sok kissebségi emberke családjában, az, hogy megszüli mondjuk az anya, beadja intézetbe, aztán valamelyik rokon papíron kiviszi. Nyilván így havi 80e körülit kapnak egy hónapban 1 gyerek után. (de ennek mondjuk kicsit pontosabban utána kellene kérdeznem, hogy valóban mennyi is az az összeg) De elhihetitek, hogy a sima családi pótléknál jóval több.
 43/86 anonim ***** válasza:
54%

Atya Isten!! Basszus, az abortusz az első 3 hónapban csinálják, nem kifejlett babát "ölnek" meg!!!!!

És ha tényleg besikeredik a gyerek, akkor inkább abortusz, ha nem tudom eltartani. Vagy az legyen, hogy a gyerek egész életében szenvedjen mert beadom egy árvaházba? És akkor majd amikor megkeres mikor nagyobb lesz akkor a szemembe vágja, hogy milyen szemét vagyok.

Na nem.

A gyerek életét szarják el, hogy árvaházban vagy intézetben nőljön föl, ha mázlija van akkor meg örökbefogadják.

Ez nem önzőség hanem józanész!!!

44/86 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, az a nevelőszülő. Ők nem örökbefogadják, hanem nevelik, tehát ott a szülő nem mond le a gyerekéről, csak ideiglenesen állami gondozásba adja. A rokonok pedig nevelőszülők nem pedig örökbefogadók.
2010. ápr. 8. 18:11
 45/86 A kérdező kommentje:
Sokszor semmi nem garantálja, hogy rendes örökbefogadásban legyen része a piciknek. (pedig bár inkább úgy lenne, és alapból jobban utána járnának azok az emberek akik kiadják azt a szerencsétlen gyereket, hogy hova is kerül)
2010. ápr. 8. 18:14
 46/86 A kérdező kommentje:
Meg ma Magyarországon ezerszer könnyebb nevelőszülőnek lenni, mint örökbefogadónak.
2010. ápr. 8. 18:17
 47/86 A kérdező kommentje:
Meg, ha annyira sok az örökbefogadó, miért vannak telítve a lakásotthonok?
2010. ápr. 8. 18:18
 48/86 anonim ***** válasza:

Hatalmas a babára várók sora, higgyétek el nekem, de az anya, aki megszüli nem mond le róla, így örökbe a gyermek nem adható. Ezek a gyerekek kerülnek nevelőszülőkhöz. Akikről lemondtak őket örökbefogadják, miért tartaná meg az állam? Ígyis annyi ilyen gyerek van, hogy képtelenség lassan ellátni.

Az örökbefogadó szülők normálisak, náluk komoly tanulmányokat végeznek és a legkisebb hibába belekötnek. A nevelőszülőknél más a helyzet, de mondom a megszült gyerekek, akik nem kellenek a saját szüleiknek, róluk 99%-ban nem mondanak le, csak "lerakják". Undorító :S:S

Aki pedig azt mondja, hogy "mondtad már neki hogy inkább meg se született volna" meg "inkább intézetbe adnám" az egyik kicsit gondolkozzon. Miért jó tönkretenni egy életet? Olyan életet adni, amit senkinek sem kívánunk, mert gyakorlatilag ezt csinálják. Ha úgy dönt kihordja a terhességet mondjon le róla és felejtse el, hogy a büdös életbe lesznek anyai jogai, mert meg sem érdemli. Meg is tiltanám ezt a nem lemondást, remélem egyszer tényleg megtiltják :(

2010. ápr. 8. 18:18
 49/86 A kérdező kommentje:

EMBEREK, VÉGÜL IS EGY A LÉNYEG:

MOST TÉNYLEG NEM TELJESEN IDIÓTA AZ, AKI AZT MONDJA, HOGY Ő MÁR PEDIG NEM MEGY ABORTUSZRA, MAJD AZ ÁLLAM ELINTÉZI, HA BAJ VAN?

(engem az ilyen jellegű régi válaszok dühítettek fel)

2010. ápr. 8. 18:22
 50/86 anonim ***** válasza:
49%
Hát, igen, teljesen idióta. "majd az állam elintézi" fúúú de utálom az ilyeneket... Tönkreteszi egy ember életét és bár ez a probléma eltörpül a másik mellett, de kiadást csinál az országnak, csak mert ő úgy döntött, hogy ez az állam feladata. Komolyan ha megtudnám bárkiről, hogy ilyet tett, soha többé nem állnék vele szóba.
2010. ápr. 8. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!