Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi ember szerint normális dolog?
--> ha becsúszik a baba valakiknél, akkor inkább szülje meg és adja intézetbe, ha nem tudja valamiért vállalni (anyagiak, életkor stb. )
Nos, olvasgattam a régebbi kérdések között az abortusz témáról. Persze szerintem is tág ez a téma, sokféle gondolkodásmód létezik, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK, mert nagyon sokan írták, (most így nagy vonalakban fogalmazva), hogy az abortusz bűn, inkább szüld meg, aztán add örökbe.(kb) Bocs, de ezt nem tudom meg érteni. Csak a véleményetek érdekelne.
Ezt a szöveget hagyjátok már, hogy a gyerek érdekében jobb, ha meghal, mint az intézet. Ez nem a gyerek érdeke, hanem a saját önző érdeked. Ezzel ne takarózzon senki!
Akármilyen szegényen is él valaki, örül, hogy él! Senkinek se jó, ha megölik (egészségesen meg főleg!). Annyian várnak babára, miért nem nevelhetik ők fel? boldog élete lenne, szeretnék.
Sajnos sok gyerek akkor is az intézetben marad, mert nem kell senkinek.
Ha konkrét példát akarsz, akkor tessék:
A barátom ismerősei közül néhány:
Ismerek sajnos olyan ma 14 éves kisfiút, akit annyiszor megrontottak, a benti idősebb társai hogy 9 évesen kiugrott az emeleti ablakból.
Ismerek olyan lányt, aki most 20 évesen minden éjjel késsel a párnája alatt alszik el, mert nem tudja, hogy a bebolondult szobatársa, mikor kapja majd el.
Ismerek olyat akinek a nevelőszülei viccből részegen szilánkosra törték a karját.
Ismerek olyan párt, ahol a csaj 21 a fiú meg 13 éves.
A legjobb barátomnak végig heges a háta a sok nevelő által elszenvedett veréstől.
---Ők mind intézetben nevelkedett emberek, és persze van kivétel is. De elég sok ilyen is történik ma.
Olyan nincs, hogy akiről lemondanak bent marad, erre tényleg nincs példa, azonnal családhoz kerül, minél hamarabb. Még az etnikum sem okoz problémát az örökbefogadó szülőknél, nekik annyira mindegy, hiszen minimum 3 éve várnak babára.
Viszont amit te írtál, ezek kétségkívül igaz történetek nevelt gyermekekről :(:( És valaki ezt pártolja. Hánynom kell komolyan mondom.
18:29 Ohh igen, valóban elírtam/nem gondoltam végig. Tehát akkor ne intézetbe adják, hanem mondjanak le róla, h más felnevelhesse. Így jó?
Akikről nem mondanak le, azokat nem is értem, de az a gyanúm, hogy nem ők voltak az egykori abortuszjelöltek. Ha valaki annyira nem kell, h meg se akarják szülni, akkor ha mégis megszületik, miért ne mondanának le róla??
Aki gyerek meg nem kell senkinek és marad az intézetben, az általában fogyatékos vagy kisebbségi.
De kinek van szíve lemondani a babájáról? Az igazi szerelem első látásra.
Az a sok tahó nő, aki nem mond le róla normális keretek között, még annak is megdobban(de nem nagyon) a szíve, és ezért önző módon inkább ilyen se veled, se nélküled kapcsolatot alakítanak ki a gyerekükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!