Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ennyi ember szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember szerint normális dolog?

Figyelt kérdés

--> ha becsúszik a baba valakiknél, akkor inkább szülje meg és adja intézetbe, ha nem tudja valamiért vállalni (anyagiak, életkor stb. )

Nos, olvasgattam a régebbi kérdések között az abortusz témáról. Persze szerintem is tág ez a téma, sokféle gondolkodásmód létezik, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK, mert nagyon sokan írták, (most így nagy vonalakban fogalmazva), hogy az abortusz bűn, inkább szüld meg, aztán add örökbe.(kb) Bocs, de ezt nem tudom meg érteni. Csak a véleményetek érdekelne.

2010. ápr. 8. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:
annak pedig aki ezt írta:"mondtad már neki hogy inkább meg se született volna"- annak csak annyit mondok, hogy nem, nem mondtam, mert az ilyen intézetben felnőtt gyerekek nagyon nagy része gondol egyébként is nap, mint nap ilyenekre a k****g anyja miatt.
2010. ápr. 8. 18:27
 52/86 anonim ***** válasza:
93%

Ezt a szöveget hagyjátok már, hogy a gyerek érdekében jobb, ha meghal, mint az intézet. Ez nem a gyerek érdeke, hanem a saját önző érdeked. Ezzel ne takarózzon senki!

Akármilyen szegényen is él valaki, örül, hogy él! Senkinek se jó, ha megölik (egészségesen meg főleg!). Annyian várnak babára, miért nem nevelhetik ők fel? boldog élete lenne, szeretnék.

2010. ápr. 8. 18:28
 53/86 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó! Te is hülyeséget mondasz. Aki intézetben van, az nincs örökbefogadva, mert nem mondtak le róla. Akit örökbefogadtak, arról lemondtak és normális családi környezetben élhet, ezzel nekem sincs problémám. Nekem azokkal van gondom, akik nem mondanak le róla, hanem bedugják az intézetbe...
2010. ápr. 8. 18:29
 54/86 A kérdező kommentje:

Sajnos sok gyerek akkor is az intézetben marad, mert nem kell senkinek.

Ha konkrét példát akarsz, akkor tessék:

A barátom ismerősei közül néhány:

Ismerek sajnos olyan ma 14 éves kisfiút, akit annyiszor megrontottak, a benti idősebb társai hogy 9 évesen kiugrott az emeleti ablakból.

Ismerek olyan lányt, aki most 20 évesen minden éjjel késsel a párnája alatt alszik el, mert nem tudja, hogy a bebolondult szobatársa, mikor kapja majd el.

Ismerek olyat akinek a nevelőszülei viccből részegen szilánkosra törték a karját.

Ismerek olyan párt, ahol a csaj 21 a fiú meg 13 éves.

A legjobb barátomnak végig heges a háta a sok nevelő által elszenvedett veréstől.

---Ők mind intézetben nevelkedett emberek, és persze van kivétel is. De elég sok ilyen is történik ma.

2010. ápr. 8. 18:38
 55/86 A kérdező kommentje:
jah, és ennek ellenére van olyan, aki konkrétan az intézetre bízza a gyerekét, ezt akartam belőle kihozni.
2010. ápr. 8. 18:39
 56/86 anonim ***** válasza:
90%

Olyan nincs, hogy akiről lemondanak bent marad, erre tényleg nincs példa, azonnal családhoz kerül, minél hamarabb. Még az etnikum sem okoz problémát az örökbefogadó szülőknél, nekik annyira mindegy, hiszen minimum 3 éve várnak babára.

Viszont amit te írtál, ezek kétségkívül igaz történetek nevelt gyermekekről :(:( És valaki ezt pártolja. Hánynom kell komolyan mondom.

2010. ápr. 8. 18:42
 57/86 anonim ***** válasza:
49%

18:29 Ohh igen, valóban elírtam/nem gondoltam végig. Tehát akkor ne intézetbe adják, hanem mondjanak le róla, h más felnevelhesse. Így jó?

Akikről nem mondanak le, azokat nem is értem, de az a gyanúm, hogy nem ők voltak az egykori abortuszjelöltek. Ha valaki annyira nem kell, h meg se akarják szülni, akkor ha mégis megszületik, miért ne mondanának le róla??

Aki gyerek meg nem kell senkinek és marad az intézetben, az általában fogyatékos vagy kisebbségi.

2010. ápr. 8. 18:44
 58/86 A kérdező kommentje:

De kinek van szíve lemondani a babájáról? Az igazi szerelem első látásra.

Az a sok tahó nő, aki nem mond le róla normális keretek között, még annak is megdobban(de nem nagyon) a szíve, és ezért önző módon inkább ilyen se veled, se nélküled kapcsolatot alakítanak ki a gyerekükkel.

2010. ápr. 8. 18:47
 59/86 anonim ***** válasza:
Ez csúnya volt. Igenis mondjon le róla, mert soha nem fog értemenni és szerencsétlen gyereknek esélye sincs, hogy családhoz kerüljön. Milyen élete lesz? Láttál te már hospitalizált vagy depressziós babát??? Elég durva látvány, igen fogyatékos is lehet, pont emiatt, mert nem mondanak le róla, nem kerül családhoz és nincs, aki felnevelje. Ott anyai szeretetet nem kap, pedig ez egy iszonyú erős kötelék, ami kihat az egész életre. Szóval, továbbra is hánynom kell azoktól, akik intézetbe dugják a gyereküket és igen, ezek az abortuszjelöltek, mert ezeknek kb. k*rva mindegy, hogy mi lesz vele, aki lemond róla, az azért teszi, mert úgy van vele, hogy ha már terhes, akkor nem veteti el, de megadja neki az esélyt az életre egy másik, normális családban. Szóval igen, ők az abortuszjelöltek.
2010. ápr. 8. 18:48
 60/86 anonim ***** válasza:
Kérdező! Elmesélem mit csinálnak. Fél évente küldenek neki egy képeslapot, hogy ne tudják örökbe adni, és hogy talán később kivehesse onnan. Szinte kivétel nélkül így történik. Ahogy a gyerek betölti a 18. életévét kivágják az intézetből, érdekes akkor már eszébe sem jut, hogy neki tulajdonképpen voltak anyai jogai, csak épp arra használta, hogy tönkretegye a saját gyereke életét.
2010. ápr. 8. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!