Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg ennyi ember szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi ember szerint normális dolog?

Figyelt kérdés

--> ha becsúszik a baba valakiknél, akkor inkább szülje meg és adja intézetbe, ha nem tudja valamiért vállalni (anyagiak, életkor stb. )

Nos, olvasgattam a régebbi kérdések között az abortusz témáról. Persze szerintem is tág ez a téma, sokféle gondolkodásmód létezik, CSAK KÍVÁNCSI VAGYOK, mert nagyon sokan írták, (most így nagy vonalakban fogalmazva), hogy az abortusz bűn, inkább szüld meg, aztán add örökbe.(kb) Bocs, de ezt nem tudom meg érteni. Csak a véleményetek érdekelne.

2010. ápr. 8. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy így van, én is olvastam már a haverom ,,anyjától" kapott leveleit. Vicces, hogy egyik levélben sem tudja a nő, még azt se, hogy hogyan szólítja mindenki a fiát!
2010. ápr. 8. 18:59
 62/86 anonim ***** válasza:
56%

"De kinek van szíve lemondani a babájáról?"

Igenis legyen, ha ő nem neveli fel normálisan. Micsoda szem.ét nők vannak! Megölni van szíve, lemondani (tényleg!!) a gyerek érdekében nincs??? Pff..

2010. ápr. 8. 19:00
 63/86 anonim ***** válasza:
52%
Ez a "megölés" ez megint nem így van. Az abortusz az nem megölés, az még egy nem kifejlett emberi lény. Az magzat, vagy embrió.
2010. ápr. 8. 19:05
 64/86 A kérdező kommentje:

Hülyén fogalmaztam, azt én gondolatom, hogy nem lenne szívem hozzá, csak egyszerre akartam sokfélét mondani, bocsi, már én is bele-bele kavarodok a témába. :P:P:P

De én is elítélem az ilyen nőket.

A kedvencem egyébként a nőtől kapott levelekben mégis talán az, amikor a levél végén cigit, meg pénzt kér a 21 éves fiától, akit 5 éve nem látott.

2010. ápr. 8. 19:08
 65/86 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, undorító :( Remélem nem ad neki a fia/lánya.
2010. ápr. 8. 19:09
 66/86 anonim ***** válasza:
65%

Ez egy elég érdekes téma... Erről rengeteget lehetne vitatkozni. Hogy az abortusz bűn-e vagy sem...

Én úgy vagyok vele, hogy ha mondjuk valakinek fiatalon becsúszik egy baba, akkor ha akarja vetesse el. 10-en akárhány évesen nem tudna felnevelni egy gyereket, még akkor sem, ha a párja mellette állna.

De tényleg inkább abortusz mint az intézet... Az intézetben nevelkedettek örök életükre utálni fogják azt a nőt aki megdszülte őket, mert eldobták a gyereküket maguktól...

2010. ápr. 8. 19:50
 67/86 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg igenis ölésről van szó.
2010. ápr. 8. 20:13
 68/86 anonim ***** válasza:
48%
Én önkéntes vagyok és teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen élete van egy államilag gondozott gyermeknek, és milyen esélyekkel indul az életbe. Az szörnyű, embertelen. Olyan gyereket láttam, amelyik az asztalról a sót is felnyalja. Ha nálam becsúszna a gyerek, és nem volna rá lehetőségem, hogy megteremtsem számára az egzisztenciát, akkor az abortuszt választanám, minthogy intézetbe dugjam. Ellenkező esetben természetesen vállalnám. Ami a szexet illeti nem tudom, hogy mi bajotok a megszakításos módszerrel, a barátommal 2,5 éve ezt a módszert csináljuk és egyáltalán soha nem lett baj belőle. Ezzel szemben, egyszer védekeztünk óvszerrel, akkor meg elszakadt, pedig a legjobb minőségűt használtuk. Persze ezzel nem bíztatok senkit a megszakításos módszerre, de azzal sincs gond ha a fiú megbízható és van megfelelő mértékű önuralma :D minden jót
2010. ápr. 8. 21:06
 69/86 anonim ***** válasza:
51%
utolsó, az vele a bajom, h 2 barátnőm is emiatt ment abortuszra. ha normálisan védekezik vki, akkor nem kell ilyesmitől félnie. jó, nektek még nem jött össze, de ki tudja, h mikor fog. ez nem védekezés. ez csak szerencse.
2010. ápr. 8. 22:30
 70/86 anonim ***** válasza:

"Ismerek sajnos olyan ma 14 éves kisfiút, akit annyiszor megrontottak, a benti idősebb társai hogy 9 évesen kiugrott az emeleti ablakból.

Ismerek olyan lányt, aki most 20 évesen minden éjjel késsel a párnája alatt alszik el, mert nem tudja, hogy a bebolondult szobatársa, mikor kapja majd el.

Ismerek olyat akinek a nevelőszülei viccből részegen szilánkosra törték a karját.

Ismerek olyan párt, ahol a csaj 21 a fiú meg 13 éves.

A legjobb barátomnak végig heges a háta a sok nevelő által elszenvedett veréstől."

Mintha ilyen családban nem történne meg...

akkor öljük meg az ilyen gyereket, jobb lesz úgy neki

gyilkosok

2010. ápr. 9. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!