Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el h a anyum fogigatlot irasson nekem?
Menj el magadtól nőgyógyászhoz, felírja neked.
Vagy ha akarod, h tudja, akkor közöld vele a dolgot, az anyák nem hülyéből vannak, bár sokszor én is azt hiszem, főleg anyósomat elnézve :)
Be fogja látni, ha már úgyis dugják a lányát, legalább csinálják rendesen...
Hát igen... kb. amit az 1. válaszoló mondott. Beszélj anyukáddal, ha már úgyis csináljátok, legalább baba ne legyen belőle...
Azért remélem, kapsz legalább 1 pofont, mielőtt elkísér a dokihoz...
Kicsit korai ez még, 20 évesen olyan leszel, mint egy használt papírzsebkendő... nem tudom, miért olyan "sürgős" a szex mostanában....
Dehogy lesz olyan... ezt csak az mondja, aki későn kezdte :)
Amúgy valószínű felírat, neki se az az érdeke, h teherbe ess, hanem h gyógyszert írjon föl, mert azért kap pénzt gyógyszergyártól :)
Dehogynem, 18 éves lányokat látni, akiknek már LÓG A MELLÜK!! Meg úgy néznek ki, mint a saját anyjuk.
Akkor vajon mitől van ez?
Korai még szexelni ebben a korban, de te tudod...
A szextől lóg a 18 éves lányok melle??? Ez érdekes...
A kérdezőnek üzenem, menj el nyugodtan a nődokihoz. Jó, hogy legalább gondolsz a védekezésre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!