Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelytablettát szedtem be du.5kor, és fél9kor sikerült végül a szexnek összejönnie. Elvileg 3órán keresztül hat, de nem volt közbe semmi, meg 3hete fejeztem be a fogigátlót, amit két évig szedtem. Kell sztetek 72órás tabi?
Nem feltétlenül szeretném tönkre tenni a hormonháztartásom,ezért érdekelne a véleményetek,esetleg tapasztalat.
Köszi,19L
Köszi a válaszo(kat)d,azért nem tudok sokat a peteérésről,mivel fogigátló mellett nem kellett sokat ilyesmivel törődnöm.
szóval akkor holnap írassak fel a biztonság kedvéért szerintetek?
amúgy én eddig egyszer szedtem 72órás tabit,de akkor is 3napig megvolt,és utána szépen napra pontosan jött meg a következő menzesz,még a hasam sem fájt.
Csak hát azért a hormonoknak biztos nem mindegy,hogy játszadozom velük. Viszont egyetemista vagyok,szval babával se nagyon játszadoznék még...
Esetleg menj el dokihoz, kérdezd egy az esélyeket, és annak alapján felírja=nem írja fel.
De azért ezt neked kell mérlegelni.
Ha nem élvezett beléd, akkor szerintem nem szükséges (de máskor figyeljetek oda jobban).
Ha viszont belédélvezett, az elég necces...a pharmatex önmagában nem túl megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!