Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pharmatex hüvelytablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pharmatex hüvelytablettát szedtem be du.5kor, és fél9kor sikerült végül a szexnek összejönnie. Elvileg 3órán keresztül hat, de nem volt közbe semmi, meg 3hete fejeztem be a fogigátlót, amit két évig szedtem. Kell sztetek 72órás tabi?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül szeretném tönkre tenni a hormonháztartásom,ezért érdekelne a véleményetek,esetleg tapasztalat.

Köszi,19L

2011. aug. 10. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
4 órát véd. volt megszakitás? termékeny napjaidban voltál? ha nem, akkor nem baj.....
2011. aug. 10. 21:59
 2/16 anonim ***** válasza:
Én is ezt használom. A hüvelytabletta az 3 óráig véd. A hüvelykúp véd 4 óráig és a hüvelykém 10 óráig. Ha kivette a srác mielőtt elment és nincs peteérésed akkor szerintem nem lesz baj.
2011. aug. 10. 22:02
 3/16 anonim ***** válasza:
jaaa, tenyleg ez a hu8velytabletta.. nem lesz semmi gond! utolsó, neked amugy bejön ez a módszer? belédélvez a pasi?
2011. aug. 10. 22:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát,mióta nem szedem a fogigátlót,30án volt menzeszem három napig. Úgy hogy nem tudom,mennyire van peteérésem..10.nap...
2011. aug. 10. 22:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez a tabletta gumi mellet van. Azért választottam így mert nem akarom fogamzásgátlót szedni és nem bízom a gumiban. Kitudja véletlen kiszakad és elég parázós vagyok mert nem kellene még gyerek ezért így gondoltam a legbiztonságosabbnak. De így sem szokott elmenni bennem.
2011. aug. 10. 22:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha ez a 10. nap akkor még nincs peteérésed. az előző vagyok
2011. aug. 10. 22:05
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszo(kat)d,azért nem tudok sokat a peteérésről,mivel fogigátló mellett nem kellett sokat ilyesmivel törődnöm.

szóval akkor holnap írassak fel a biztonság kedvéért szerintetek?

amúgy én eddig egyszer szedtem 72órás tabit,de akkor is 3napig megvolt,és utána szépen napra pontosan jött meg a következő menzesz,még a hasam sem fájt.

Csak hát azért a hormonoknak biztos nem mindegy,hogy játszadozom velük. Viszont egyetemista vagyok,szval babával se nagyon játszadoznék még...

2011. aug. 10. 22:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok megint :) Ha nagyon aggódsz akkor inkább írass fel, de szerintem nem fontos.
2011. aug. 10. 22:10
 9/16 anonim ***** válasza:
dehogy, nem kell 72 órás, többet ártana.. :( ciklus.hu, ez majd kiszámolja, miután 3 mensidet beirod!!
2011. aug. 10. 22:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Esetleg menj el dokihoz, kérdezd egy az esélyeket, és annak alapján felírja=nem írja fel.

De azért ezt neked kell mérlegelni.

Ha nem élvezett beléd, akkor szerintem nem szükséges (de máskor figyeljetek oda jobban).

Ha viszont belédélvezett, az elég necces...a pharmatex önmagában nem túl megbízható.

2011. aug. 10. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!