Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védekeztünk, mégis késik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekeztünk, mégis késik, mitől lehet?

Figyelt kérdés

A barátommal múlt hónapban voltunk párszor együtt (nem első alkalommal), de mindig védekeztünk. Ügyeltünk arra, hogy ne bennem élvezzen el (nagyobb biztonságban érzem így magam), és a gumi sem volt soha kilyukadva. Gyakorlatilag semmilyen módon nem került a hüvelyem közelébe a spermája.

Most azonban szerda óta késik ( tehát 5 napja)

Ingerlékenység, néha hasfájdalom (régen soha nem fájt előtte a hasam egyébként, csak gyengén), feszülő,nehezedő mell, minden stimm, csak éppen nem akar megjönni.

Csütörtökön mennék orvoshoz, bogyó ügyben.

A múlt héten sokat stresszeltem, és az elmúlt hónapokban is jellemző volt, hogy 3-4 napot lazán késett.

Most is csak egy átlagos késésről van szó szerintetek is?

Nyugtassatok meg, ha lehet, mert már bemagyarázom magamnak is, hogy baj van.

2016. márc. 7. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapból stresszelsz, nem jöm időben, aztán meg ezért stresszelsz, és így még többet késik...
2016. márc. 7. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak stressz - de ha nem bírod, vegyél egy tesztet.
2016. márc. 7. 18:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Teszttel már volt dolgom, korábban, amikor késett, már csináltam, és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Remegett kezem-lábam, persze vaklárma volt az is.

Megvárom, hogy a doki mit szól hozzá, ha addig nem jön meg.:)

2016. márc. 7. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
azért ez így nem igazán lehetséges, úgyh nyugi.
2016. márc. 7. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem vagy terhes. Nekem egy évig nem jött meg a menstruációm, egyik barátnőmnek is volt hogy kimaradt 1-2 hónap mikor stresszes időszaka volt. Az a pár nap késés simán belefér!
2016. márc. 8. 06:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Reggelre megjött, este sikerült lenyugtatnom magam, ittam teát, szóval valóban ez volt az okozója. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2016. márc. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!