Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekeztünk, mégis késik, mitől lehet?
A barátommal múlt hónapban voltunk párszor együtt (nem első alkalommal), de mindig védekeztünk. Ügyeltünk arra, hogy ne bennem élvezzen el (nagyobb biztonságban érzem így magam), és a gumi sem volt soha kilyukadva. Gyakorlatilag semmilyen módon nem került a hüvelyem közelébe a spermája.
Most azonban szerda óta késik ( tehát 5 napja)
Ingerlékenység, néha hasfájdalom (régen soha nem fájt előtte a hasam egyébként, csak gyengén), feszülő,nehezedő mell, minden stimm, csak éppen nem akar megjönni.
Csütörtökön mennék orvoshoz, bogyó ügyben.
A múlt héten sokat stresszeltem, és az elmúlt hónapokban is jellemző volt, hogy 3-4 napot lazán késett.
Most is csak egy átlagos késésről van szó szerintetek is?
Nyugtassatok meg, ha lehet, mert már bemagyarázom magamnak is, hogy baj van.
Teszttel már volt dolgom, korábban, amikor késett, már csináltam, és akkor megfogadtam, hogy soha többet. Remegett kezem-lábam, persze vaklárma volt az is.
Megvárom, hogy a doki mit szól hozzá, ha addig nem jön meg.:)
Reggelre megjött, este sikerült lenyugtatnom magam, ittam teát, szóval valóban ez volt az okozója. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!