Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerrel védekeztünk, még két hét ameddig megjön. Múlt szombaton veszítettem el a szüzességem. Vigyáztunk nagyon, de mégis félek nehogy baj legyen mert picit érzékenyek a mellbimbóim. Ugye nem lehetek terhes? 19L
Figyelt kérdés
Ideges vagyok. Amikor elment kivette. Kérlek nyugtassatok meg :(2013. máj. 5. 17:16
2/12 anonim válasza:
19 évesen hogy tudhatsz ennyire keveset a testedről?
Még akkor se érezhetnél semmit, ha teherbe estél volna!
3/12 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam, hogy ez egy tünet lehet...
2013. máj. 5. 17:29
4/12 anonim válasza:
Megnyugtatlak: TÉNYLEG kivette, amikor elment.
5/12 anonim válasza:
Mikor elment, jó hogy kivette. Vagy talán külön életet él a pö.csétől?!
6/12 anonim válasza:
persze, tünet
DE nem 1 héttel az aktus után!
8/12 anonim válasza:
Akkor most ez megszakításos módszer volt? Mert akkor lehetsz terhes, de ha időben kivette, akkor talán nem lesz gond. Figyu, ezt amúgy ne csináljátok többet, mert ez tényleg nem védekezés! Gumi, pesszárium, fogamzásgátló, gyűrű, stb, rengeteg módszer van, lehet válogatni, ne rulettezzetek vele, sztem:)
18/L
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ. Nem, óvszerrel védekeztünk de mielőtt elment ki is vette.
2013. máj. 6. 02:29
10/12 anonim válasza:
Akkor semmiképp nem lehet baj:))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!