Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
November végén együtt voltam a párommal. Nem védekeztünk, de nem bennem ment el. November végén megjött, ahogy szokott, de mégis feszítő érzést érzek a mellemben és az alhasamban. Ezek lehetnek a terhesség jelei? 22/L
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 20:22
1/11 anonim válasza:
Jól értem, hogy hó végén szokott megjönni? Hm... esetleg rakd össze a mozaikot.
2/11 A kérdező kommentje:
Még a múlt hónap végén is megjött meg remélem most is megfog, de olvastam, hogy megjöhet a terhesség alatt is.
2012. dec. 27. 20:26
3/11 anonim válasza:
Persze. De akkor ennyi erővel kéthetente vegyél tesztet.
4/11 anonim válasza:
Megjegyzem parázás helyett akár VÉDEKEZHETNÉTEK is.
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hülye voltam, bánom is. De mik ezek a tünetek akkor?
2012. dec. 27. 20:32
7/11 anonim válasza:
Előfordul, hogy terhesség mellett is van vérzés, de az nem olyan. Normál mensturációkor szokott lenni benne alvadt vér is, már bocs, hogy így részletezem. De ha volt neked olyan, akkor nem vagy terhes.
8/11 A kérdező kommentje:
Volt, de a menstruációm gy nappal rövidebb volt a megszokottnál.
2012. dec. 27. 21:26
9/11 anonim válasza:
"Normál mensturációkor szokott lenni benne alvadt vér is"*
Nem ez a különbség. A terhesség alatti vérzés (ha van), általában gyengébb és rövidebb ideig tart.
*Még sose volt alvadt darabka nálam (cirka 20 év).
--
Egyébként IGEN, lehetnek terhesség tünetei.
Azon egyszerű okból, hogy a terhesség korai tünetei és a menstruáció előjelei nagyon hasonlóak.
Csinálj tesztet, ha nem akarsz tépelődni, már csak azért is, mert a stressz eltolhatja a menstruációdat és akkor csak tovább izgulsz.
10/11 anonim válasza:
az nem alvadt ver, hanem a mehnyalkahartya..es nincs olyan, hogy valakinek nincs benne "alvadt ver" azaz feketebb ver ugyanis akkor nem a mehfala valna le..egyebkent szerintem nem vagy terhes, nagyon ritka hogy valaki terhesen menstrual es az kb 1-3 napig tart gyenge,rozsaszines verzessel:) de vehetsz tesztet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!