Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Multkor együtt voltunk a pasimmal, kiszakadt a gumi. De megjött. Akkor nem lehetek terhes ugye?
nem valószínű.
De nem is kizárt.
(felelőtlenség volt, hogy nem mentetek 72 órás tablettáért. Terhes is lehetnél)
Terhesség alatt is megjöhet a menzeszed, van, akinek töb hóapig is megvan.
Ha baleset történik, akkor AZONNAL be kell szedni a 72 órást, ha nem akarsz gyereket.
Szia!
Sajnos ettől független 99%-ban terhes is lehetsz...
Mikor megfogant a picim, az első hónapban megjött... és mondta a doki, hogy ez menstruációs vérzés, hogy tuti nem vagyok terhes, mondtam neki, kérnék egy uh-t is.
Oké, délutánra mentem ultrahangra és kiderült, hogy 5 hetes és 4 napos terhes voltam, rengeteg ismerősömnek megjött a menstruációja terhessége alatt, legjobb barinőm is menstruált az első 3-4 hónapban....
HA nem szeretnél babát, menj el mielőbb nőgyógyászhoz, max elveteted... amit nagyon ellenzek...
Én is nagyon féltem, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, de az még nagyobb felelőtlenség lett volna, ha megölök egy életet bennem, aki ami az én gyermekem és testem...
Szóval, ha dugni akarsz. azt is felelősséggel tedd... Nem véletlen mondják, hogy a sexhez is fel kell nőni és meg kell érni... hát ezért, a baba miatt... és a sexet azért találták ki, hogy szülessünk! - nem ellenzem a sexet, ne értésetek félre, csak ehhez is ész kell... 23 éves friss anyuka :) ( 5 hónapos a kislányom :) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!