Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kicsivel több mint 5 hete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsivel több mint 5 hete voltunk együtt a barátnőmmel gumi nélkül. Nem mentem el. és azóta nem történt semmi. Most pedig sokat eszik és aztmondaj nemtudja miért. Lehet valami más oka a terhességen kívül?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát a terhesség legelső jelei a menstruáció kimaradása és a reggeli rosszullétek. Ez így egy picit kevés információ. Kérdezgesd ki jobban a bnődet erről, mert így bármi lehet. De ami a legjobb, ha elmentek orvoshoz/nőgyógyászhoz.
2011. dec. 7. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

és mégis mi a retkes k*rvaf*száért nem védekeztetek, vagy vett be a bnőd utána 72 órás tabit?????????? :@

Olyan rohadt nehéz felfogni, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni???? -.-"""""""""""""""""

ülj le fiam/lányom EGYES!!!

2011. dec. 7. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
mert idióták és biztos még tizenéves tapasztalatlan tinik....
2011. dec. 7. 21:48
 4/10 anonim ***** válasza:

az előváladék elvileg okozhat nem kívánt terhességet, bár nem túl nagy arányban.

az evésnek meg szerintem semmi köze hozzá, ilyen rövid idő után: egyik barátnőmre is néha rátör a zabálhatnék és akkor eszik vagy 2 héten át, utána meg újra minden visszaáll a normális kerékvágásba.

de én a helyében vennék egy tesztet.

2011. dec. 7. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Az első kettőnek szövegértésből 1-es!:DDDDDDDDD

"Lehet valami más oka a terhességen kívül?"

6/10 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi,az első négynek..:D
 7/10 anonim ***** válasza:
Válaszolva a kérdésre:a terhességen kívül semmi baja sincs,csak jó az étvágya.:D
2011. dec. 7. 21:50
 8/10 A kérdező kommentje:
előbb értelmezni kell a kérdést mielőtt megfogalmazzuk a választ.. amúgy csak a hüvelye felületét simogattam meg vele..és nemis mentem el midnezt már 5 hete... azóta megjött neki és nem mondott semmit életvidám erőteli de mostanság panaszkodik.. vagy csak idegesíteni próbál... -.-
2011. dec. 7. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:

"csak a hüvelye felületét"

Tudod te mi az a hüvely? Tudod fiam, az ELÜL van. A "felületét" csak úgy tudod simogatni, ha bedugod neki, te igen szerencsétlen.

2011. dec. 7. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

És te öthetente dugod meg a barátnőd? ne csodálkozz, ha nyűgös és helyette zabál inkább. :DD

Igen, lehet más oka is, pl. éhes.

2011. dec. 8. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!