Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsivel több mint 5 hete voltunk együtt a barátnőmmel gumi nélkül. Nem mentem el. és azóta nem történt semmi. Most pedig sokat eszik és aztmondaj nemtudja miért. Lehet valami más oka a terhességen kívül?
és mégis mi a retkes k*rvaf*száért nem védekeztetek, vagy vett be a bnőd utána 72 órás tabit?????????? :@
Olyan rohadt nehéz felfogni, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni???? -.-"""""""""""""""""
ülj le fiam/lányom EGYES!!!
az előváladék elvileg okozhat nem kívánt terhességet, bár nem túl nagy arányban.
az evésnek meg szerintem semmi köze hozzá, ilyen rövid idő után: egyik barátnőmre is néha rátör a zabálhatnék és akkor eszik vagy 2 héten át, utána meg újra minden visszaáll a normális kerékvágásba.
de én a helyében vennék egy tesztet.
Az első kettőnek szövegértésből 1-es!:DDDDDDDDD
"Lehet valami más oka a terhességen kívül?"
"csak a hüvelye felületét"
Tudod te mi az a hüvely? Tudod fiam, az ELÜL van. A "felületét" csak úgy tudod simogatni, ha bedugod neki, te igen szerencsétlen.
És te öthetente dugod meg a barátnőd? ne csodálkozz, ha nyűgös és helyette zabál inkább. :DD
Igen, lehet más oka is, pl. éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!