Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátommal tervezzük, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal tervezzük, hogy a közeljövőben lefekszünk. Nagyon sok olyan kérdést olvastam itt, hogy kiszakadt a gumi. Hogy lehet, hogy ilyen sok alkalommal?

Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy erre nagyon kicsi az esély, tekintettel, hogy elvileg ez az egyik legbiztonságosabb védekezési módszer. Ha a megfelelő méretet és jó márkát választunk, elkerülhető ez a probléma? Nagyon félek attól, hogy nálunk is kiszakadna, és mivel fogamzásgátlót nem szándékozom még szedni, hogyan tehetnénk még biztonságosabbá majd? Legjobb márka? Durex, LifeStyle, Masculan? Kérlek, azt is írjátok már le, hogy nektek milyen márka lyukadt ki (már ha történt ilyen).

2015. dec. 1. 12:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
12%

Ha már itt tartunk, akkor elárulom neked, hogy attól, hogy gumit húzol, még az ÖSSZES nemi betegséget elkaphatod pl. orálisan.

Le lehet pontozni...

2015. dec. 4. 23:18
 22/34 A kérdező kommentje:
Csináljuk az orált, gumiban,izesített Durex-el. Elővigyázatos vagyok, mondtam már.:)
2015. dec. 5. 00:29
 23/34 anonim ***** válasza:
63%
orálozni gumival elég vacak :/ .. csak egyszer próbáltam ki amikor a barátom a számba akart élvezni de olyan mintha egy lufit szopogatnál.. sokkal jobb nélküle, ebben mindketten egyetértettünk
2015. dec. 5. 11:39
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
2 éven keresztül használtunk gumit, a mi nekem teljesen haza vágta a szexet, nyűgnek éreztem minden egyes együttlétet, kedvem se volt hozzá...persze mindennel jobban szeretem a párom, de az együttlét többnyire egyoldalúvá vált az idő alatt. Ha hozzá vesszük hogy előtte még húzzam ki, vegyem elő a zseblámpát a párna alól, nézzem körbe hogy minden oké e, hogy én is elmehessek... Majd egy ismerősömtől hallom hogy babájuk lesz, kérdem hogy tervezték e vagy csak jött magáról, mondták hogy kiszakadt. Onnantól nem vagy védve a nemi betegségek ellen se.... Csak egy eszköz, amiből több száz db-ot gyártanak percenként, és ha kikerul egy selejtesebb termék esetleg széria, akkor nem én akarok lenni az aki belenyúl.
2015. dec. 6. 06:28
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj ezen, szülni kell úgyis!
2015. dec. 15. 00:29
 26/34 anonim ***** válasza:
71%

gumiban orálozni? o.O

a legeslegelső barátnőm se kért ilyet 14 évesen.

mindenesetre még egy gumi se szakadt ki rajtam pedig volt már Durex, Lifestyle és 100ft-os szexshopos is :D.

Ha akarsz egy jó napot szerezni a barátodnak, akkor ultra thint vegyetek.

Kellemesebb érzés és engem eddig ugyan annyira védett mindentől.

2015. dec. 15. 01:20
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
ja és nem irigylem a barátod XD
2015. dec. 15. 01:23
 28/34 PearlDiver ***** válasza:
100%

Eddig a barátnőmmel több mint 200 Masculant és pár tucat Durexet használtunk el és egy sem szakadt ki. Ha aktus után rögtön ellenőrzöd, akkor látod ha mégis és lehet menni 72 órás tablettáért.

26F

2015. dec. 15. 02:41
 29/34 anonim ***** válasza:
18%
Ez annyira jó, hogy tervezitek...:) Imádom az ilyen kapcsolatokat. Nem csak dugásra mennek, hanem azt tényleg kivárják. Sokkal izgibb, eredetibb. És komolyan vehető.
2015. dec. 15. 04:21
 30/34 A kérdező kommentje:

#27, neked nem is kell irigyelned, megteszik sokan mások.;)

Én mondtam a barátomnak, hogy ő ne csinálja nekem, mert én gumiban csinálom neki, de azt mondta szó sem lehet ilyesmiről, mert őt ez nagyon felizgatja.:) Mármint, hogy ő is orálisan kielégítsen.

Amúgy köszönöm mindenki válaszát, még a Kövér Lászlósat is, megmosolyogtam.:)

Utolsó, kedves vagy! Szeretnénk elkerülni a szexuális úton terjedő betegségeket, és a nemkívánt terhességet! :))

És persze megérkeztek a trollok, akik nem értik az elővigyázatosságom okát, de ha én írnám ki a következő "Lehetek terhes?" kérdést, akkor ők kérnének számon először, miért nem védekeztem.:D

2015. dec. 15. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!