Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátommal tervezzük, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal tervezzük, hogy a közeljövőben lefekszünk. Nagyon sok olyan kérdést olvastam itt, hogy kiszakadt a gumi. Hogy lehet, hogy ilyen sok alkalommal?

Figyelt kérdés
Azt gondolnám, hogy erre nagyon kicsi az esély, tekintettel, hogy elvileg ez az egyik legbiztonságosabb védekezési módszer. Ha a megfelelő méretet és jó márkát választunk, elkerülhető ez a probléma? Nagyon félek attól, hogy nálunk is kiszakadna, és mivel fogamzásgátlót nem szándékozom még szedni, hogyan tehetnénk még biztonságosabbá majd? Legjobb márka? Durex, LifeStyle, Masculan? Kérlek, azt is írjátok már le, hogy nektek milyen márka lyukadt ki (már ha történt ilyen).

2015. dec. 1. 12:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Több mint 150 Lifestylet használtunk el egy év alatt, egyikkel sem volt probléma. Ne stresszelj ezen ennyire, mert úgy semmi értelme a szexnek, nem tudod majd élvezni. Ha pedig barátod a vége előtt ki is húzza, akkor tényleg nem az igazi. Mi mindig végigcsináltuk, sose húzta ki elélvezés előtt, és mégsem lett baj. Azóta egy éve már bogyót szedek.

19L

2015. dec. 1. 22:56
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

A méret fontos, de csak akkor ha nagyon átlagon aluli vagy nagyon nagyon nagy.

A márka biztonság szempontjából nem lényeg (mindet tesztelik elektronikusan), élvezet szempontjából azonban nem mindegy, milyen.

Ha jól tárolod, jól használod, nem szakad. Olvasd el az útmutatót jó alaposan!

Meg mondjuk ezt:

[link]

2015. dec. 2. 13:18
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
mi jánuárba leszünk egy ève hogy aktivan folytatunk szerelmeskedèst a barátommmal. :) Csak durexet használtunk eddig. Sose szakadt mèg ki. Szerintem is a mèrettől függ melyiket válasszátok, ès fontos hogy hogyan teszi fel, pl.mi ha sotet is van akkor is inkabb felkapcsoljuk a villanyt annyira h felhuzza:). Meg nem mindegy hogyan használjuk. Akiknek szèt szakadt vagy tènyleg gyenge volt vagy túl vadul csinálták. :D
2015. dec. 4. 22:04
 14/34 anonim ***** válasza:
13%
Biztos, ami biztos, húzzatok fel kettőt, de ha nagyon biztosra akartok menni, és még nem terveztek gyereket,akkor egy harmadikat is felhúzhattok, úgy 100 %!
2015. dec. 4. 22:07
 15/34 poiu ***** válasza:
Ha aggódsz, akkor óvszer + ritmus módszer. [link]
2015. dec. 4. 22:16
 16/34 A kérdező kommentje:

#14, annyira szánalmas vagy.:)

A többieknek köszönöm a rendes válaszokat, sokat segítettetek! :))

Még jöhetnek válaszok.:)

2015. dec. 4. 22:24
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
szerintem meg te vagy a szánalmas. ha így parázol, akkor ne szexelj...
2015. dec. 4. 22:43
 18/34 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 34 és még egyszer sem volt olyan h kiszakadt volna a gumi,nem is nagyon értem h történhet ez meg,szerintem ne aggódj ezen... 34f
2015. dec. 4. 22:44
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
egyébként úgysem fogsz érezni semmit, gumiban k.urva sz@r a szex. Ha gumit kell húzni, én inkább kihagyom..
2015. dec. 4. 22:50
 20/34 A kérdező kommentje:

Én felelősségteljesen akarok szexelni. Gáz, hogy te nem. Remélem a partnered szed fogamzásgátlót (gondolom férfi vagy), mert, ha nem, és gumit meg nem húzol, akkor a gyerek sokba lesz.:)

Ha pedig nincs állandó partnered, akkor sok sikert a szexuális úton terjedő betegségek legyőzéséhez! :)

2015. dec. 4. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!